24.7 C
Budapest

Megrendszabályozták a pokol korcsait a német hazafiak

Megtámadták, majd a menekülő betolakodókat még üldözőbe is vették német hazafiak Németországban. A menekülő ösztönlények közül kettőt utolértek és szintén megvertek a hazájukért aggódó tisztességes németek. Az esetet végignézők hangos örömujjongásban törtek ki és migráns ellenes jelszavakat ordítottak.

nemet-hazafiak-1
A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

A hivatalos statisztikák is beszámolnak arról, hogy egy év leforgása alatt az Európán kívülről érkező torzszülöttek elleni támadások kimagasló mértékben, az ötszörösére emelkedtek. tavaly már 923 esetet rögzítettek a 2014-es 175 helyett. A befogadó táborok ellen pedig 90%-ban olyan fiatalok indítanak támadást, akik azelőtt semmilyen szinten nem követtek el bűncselekményt. A tavalyi támadások közül 177 fizikai erőszakkal is járt, köztük 3 gyilkossági kísérlet is történt.

Ezzel szemben a külföldi állampolgárok tavaly 402.741 esetben követtek el bűncselekményt. A zsebtolvajlások 75,7%-át, az erőszakos rablások 40,2%-át, valamint a minősített lopások 43%-át nem német állampolgárok követték el! Ezek az emberszerű korcsok azösszlakosságon belüli arányukhoz képest jóval magasabb mértékben vettek részt nemi erőszakban és emberölésben is.

1945-ben a sátán ellen vívott küzdelem ideiglenesen elbukott. Sokáig úgy tűnt, hogy a több millió hősi halált halt harcos áldozata hiába való volt. Azonban egyre inkább rá kell jönnünk arra a tényre, hogy az általuk képviselt szellemiség még annyi év után is képes a legsötétebb időkben is lángra gyújtani a hazafiak szívét!

Európa meg fogja vívni a szabadságáért folytatott harcát. A materializmus ördögi férgeinek pedig hamarosan, igen csak forróvá fog válni a talaj a lábuk alatt, a világ minden egyes pontján! A megcsonkított és halálraítélt fehér népek hazafiai pedig mindent meg fognak tenni a felelősök bűnhődése érdekében. Az új, emberibb világunk felépítése közben pedig a gonoszság minden formáját száműzni fogjuk. Ez egyszer talán utoljára.

(ujero.net – Zrínyi Gábor)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink