17.6 C
Budapest

„Minden szavazat egy nyílvessző” – a Betyársereg véleménye az EP választásról

Sokan keresték meg a Betyársereget, és személyesen Tyirityán Zsoltot, hogy mondja el a véleményét az Európai Parlamenti választásokról. A betyárok fontosnak érezték, hogy válaszoljanak a felmerült kérdésekre.

2012EU_uj2

A betyárok megvetéssel vannak a deviáns nyugat irányába, ezért mindenképpen szeretnénk azt, hogy egy valódi, tiszta, európai értékeket szem előtt tartó nemzeti párt képviselje a magyarság érdekeit Brüsszelben. Az Európai Unió vezetői rettegnek a választásoktól. Félnek, hogy Európa szerte sok nemzeti párt jut be parlamentjükbe, akik reálisan látják ezt a fertőt. Hát rettegjenek csak! Mi magyar hazafiak tegyünk meg mindent, hogy rosszul érezzék magukat és minél több igaz magyart küldjünk oda. Ami ennél is fontosabb az az egész belföldi vonatkozása. A tét, hogy ki lesz a Fidesz kihívója az őszi önkormányzati, illetve a 2018-as országgyűlési választásokon.

Két lehetőség közül választhatunk. Az egyik a többszörösen nemzet és hazaáruló MSZP és értelmiségi köre, a másik pedig a magyarságot el nem áruló, sőt a magyarság érdekeit következetesen képviselő, radikális párt, a Jobbik, akinek jelenleg nincsen alternatívája. Tegyük félre az egyéni sértettségeket és kicsinyes szempontokat, most nagyobb a tét! A betyárok szeretnének 25-én éjjel sok kétségbeesett és csalódott balliberális és megdöbbent Fideszes fejet látni. Rajtatok múlik, hogy így lesz-e.

A Betyársereg a deviancia képviselői ellen a minden szavazat egy nyílvessző elvével összhangban folytatja a küzdelmét. Továbbra is figyeljük a Jobbik tevékenységét is, és rájuk duplán igaz, hogy „Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz”!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink