21.8 C
Budapest

Motorostalálkozó Újszilváson – A legenda újjáéledt

Mint arról már korábban beszámoltunk, 16 éves múlttal rendelkező rendezvénynek adott otthont Újszilvás – a NemzetiRock.hu-n is olvashattunk az eseményről.

5 éves kihagyás után ismét ezreket vonzott a helyszín, igaz már nem a Devils MC szervezésében. A Betyársereg Motoros Klán június 14-15-én egy olyan rendezvényt szervezett, ahol talált magának programot kicsi és nagy egyaránt, motoros vagy rocker, minden egyes látogató. – írja a nemzetirock.hu.

Így idézi a portál az egyik résztvevő élményeit: „Milyen érzés volt belépni a kapun? Konkrétan leesett az állam… Hatalmas terület, mindenfelé emberek, sátrak, motorok, több árus is kínálta portékáit, bőrműves, fazekas, és sokan mások. Éppen olyan ötleted támadt, hogy szeretnél egy piercinget vagy tetkót? Ezt is a helyszínen megvalósíthattad. Aki megéhezett többféle kínálatból választhatott. A hatalmas sörsátor jól jött a tikkasztó melegben. A baráti árak csak még jobban növelték az elfogyasztott sörök mennyiségét.”

A Magyar Motorosok I. Országos Találkozójának egyértelműen a helikopteres utazás volt a főattrakciója, persze ami a szolgáltatásokat illeti. Két napig reggeltől estig volt lehetőség megcsodálni a táj szépségeit a magasból.

Eljött az este… Indulhat a rock ´n´roll. A Cherry Bomb kezdte a sort. Ez a csapat eleve különleges hatást kelt azzal, hogy négy lányból kovácsolódott össze és igencsak élvezik amit csinálnak. Pink, Christina Aguliera és slágerek a rocktörténet világából. Jók voltak a lányok, de a többség az est további fellépőit várta.

Színpadon a Cool Head Clan. „Szép hazám útjain határtalanul“ – hangzott a motorosok kedvelt slágere Molics Zsolttól. A sörsátorból tömegével jöttek az emberek a színpad elé és énekelték együtt a jól ismert dalokat.

A motoros találkozókon már jól megszokott motorzúgásos reggeli ébresztő után már kezdődtek is a szórakoztató programok. Íjász bemutató, erőemelés, motoros népi játékok és az elmaradhatatlan motoros felvonulás, amelyre több száz motoros gyűlt össze.

A találkozó különlegessége a délután három órától kezdődő MMA gála volt, amelyen olyan ismert személyek mérték össze erőiket mint Ruszlan, Kerepeczki Gábor vagy a Radnóti testvérek. 6 profi mérkőzést szurkolhatott végig a szép számban összegyűlt nézőközönség.

Ha érdekelnek a találkozóról készült további koncertélmények és programbeszámolók kattints a következő hivatkozásra: http://www.nemzetirock.hu/content/motorostalalkozo-ujszilvason-legenda-ujjaeledt

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink