27 C
Budapest

NBaM és Nimród termékeket forgalmazó bemutatóterem nyílt Esztergomban

A múlt szombaton tartott megnyitó rendezvénynek az esztergomi Aranykorsó Betyárbástya adott helyet. A ragyogó napsütésben sok érdeklődő látogatta meg az új boltot, ahol a már jól ismert ruházati termékeket és kiegészítőket ezentúl személyesen is meg lehet nézni, fel lehet próbálni és beszerezni.

Esztergom lassanként az ország egyik betyárközpontjává növi ki magát, melynek újabb állomása volt a bemutatóterem megnyitása. A Ne Bántsd a Magyart és Nimród ruházatok iránti egyre növekvő kereslet okán szükségessé vált boltnak végül az Aranykorsó Betyárbástya biztosította a helyiséget, valamint a formatervezés is őket dicséri.

A kitűnő hangulatú rendezvényen az érdeklődők mellett képviseltette magát természetesen a Betyársereg, valamint a Legends Hungary Motoros Egyesület, az esztergomi Tábori Betyárok, a Vitnyédi Zsiványok és a Magyar Fentmaradásért felvidék csoportja is. Az eszem-iszom mellett tombolahúzás szórakoztatta a résztvevőket, valamint a bolt termékeiből tíz százalék kedvezménnyel vásárolhattak az érdeklődők.

 A nimrod-ruhazat.hu és a nebantsdamagyart.hu weboldalak kínálatában lévő ruhákat és kiegészítőket lehet tehát megtalálni az újonnan nyílt helyen, mely az első időszakban bemutatótermként és átvevőpontként működik. A későbbiek során azonban már hagyományos boltként fogja kiszolgálni vásárlóit. A bemutatóterem elérhetőségei a fenti weboldalakon találhatóak.

Az Aranykorsó Betyárbástya lesz az egyik központja a tavalyi siker után idén is megrendezésre kerülő II. Ne Bántsd a Magyart Családi Napnak, mely ezúttal tehát Esztergomban kap helyet. A találkozók, beszélgetések fognak itt zajlani, míg a koncertek és egyéb rendezvények egy néhány percnyire lévő helyszínen lesznek látogathatóak. A dátumot már most írjuk be a naptárunkba:  augusztus 12.!

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink