11 C
Budapest

„Nem vagyunk terroristák!” – álljunk ki együtt Budaházyékért!

Tüntetést tartanak a Budaházy Györgyre első fokon kiszabott 13 éves fegyházbüntetés miatt a Legfőbb Ügyészség épülete előtt – jelentette be Facebook-oldalán Toroczkai László, a Jobbik alelnöke.

A BETYÁRSEREG OTT LESZ! LEGYÜNK OTT MINÉL TÖBBEN, HOGY MEGHALLJÁK A HANGUNKAT!

„A vérforraló ítéletek miatti első tüntetés szombaton 11 órakor lesz a Legfőbb Ügyészség épülete előtt, Budapesten, a Markó utca 16. szám alatt. A főszervező jómagam vagyok, várunk mindenkit, aki nem tudja elfogadni, hogy a valódi terroristák, a hazug, korrupt Gyurcsány-rezsim magyar népre támadó felelősei és a politikusbűnözők megúszták, miközben 17 hazafira összesen 125 év fegyházat szabott ki a bíróság” – írja Toroczkai.

A felhívás szerint várnak mindenkit, akinek elege van a kettős mércéből, aki unja, hogy a valódi bűnözők és gyilkosok röhögnek az igazságszolgáltatáson, miközben hazájukért aggódó diplomás családapákat, szoknyás, kedves arcú fiatalasszonyokat ítéltek tegnap évtizedes fegyházbüntetésekre.

budahazytuntetes1692

Toroczkai elárulta: a Jobbik elnökségi ülésen döntött arról, hogy a párt a 2006-os eseményeket elindító Kossuth téri demonstráció, illetve a tévészékház ostromának közelgő 10. évfordulóján határozati javaslatot terjeszt az Országgyűlés elé, amely a 2006 és 2010 közötti politikai ügyek miatt indult büntetőeljárások szereplőinek rehabilitálását fogja szolgálni.

„A jogászaink már dolgoznak az ügyön, készül a parlament elé kerülő javaslat” – közölte.

(AlfaHír, Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink