12.8 C
Budapest

Novák Előd újabb akciója: 18-as karikát festett a devianciát reklámozó mozi elé (videó)

Jogi eljárást kezdeményez a Mi Hazánk Mozgalom, miután a budapesti Toldi, illetve Művész moziban bemutatott homoszexuális propagandát közvetítő filmeknél a szervezők nem tüntették fel a korhatár-besorolást. Novák Előd alelnök a helyszínen festékszóróval fejezte ki nemtetszését, illetve sajtótájékoztatót tartott a párt budapesti elnökével, Nagy Attilával együtt.

Tizennyolcas karikát festett a budapesti Toldi mozi bejárata elé a főváros homoszexuális propagandája ellen tiltakozva kedden a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Novák Előd hangsúlyozta, a Mi Hazánk számára elfogadhatatlan, fertőző, a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban deviáns propagandát folytató rendezvénysorozat kezdődött Budapesten. „A Friss Hús rövidfilmfesztivál keretében a Művész Moziban és a Toldi Moziban korhatár-besorolás nélkül vetítenek homoszexuális propagandát közvetítő filmeket” – közölte a párt alelnöke, aki leszögezte,  jogi eljárást kezdeményeznek a korhatár-besorolás feltüntetésének elmulasztása miatt a szervezőkkel szemben.

Nagy Attila, a párt fővárosi elnöke emlékeztetett arra, hogy azon önkormányzatok ellen, amelyek a nemzeti lobogó mellé kifüggesztették a szivárványos zászlót, a párt feljelentést tett nemzeti jelkép megsértése miatt. Sajnálatosnak tartja, hogy a rendőrség elutasította a feljelentést – mondta.

A fesztivál szervezői próbálták megakadályozni Novák Elődöt a közterület lefestésében, ám a politikusnak rövid dulakodást követően sikerült festékszóróval a járdára fújnia a 18-as karikákat.

Videó a megmozdulásról:

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink