21.2 C
Budapest

Oroszország Európa jobbik fele? – út a normalitás felé

Az elmúlt időszak legnagyobb kérdőjele Oroszország. Magyarországon is folyamatos vitákat szül a nagy medve szerepe. Vajon ők jó úton járnak?

Euróvíziós Dalverseny
Tolmacsevi nővérek, akiket füttykoncert fogadott az Eurovízión

A Betyársereg közösségi oldalán többször megjelent már Oroszországgal kapcsolatban bejegyzés és ezek legnagyobb részben pozitív fogadtatásra találtak. Azonban még mindig akadnak negatív vélemények. Legutóbb az Eurovíziós Dal(rém)fesztivál kapcsán írtunk a nagy medve államáról.

Eurázsiai hangja

Oroszok tízmillióinak érzékenységét sértette, hogy a bájos orosz ikreket kifütyülte a szakállas nőre gerjedő européer „tolerancia-közönség”. Az orosz Duma (törvényhozás) ezért azt javasolja, hogy Oroszország lépjen vissza az Eurovíziós dalfesztiváltól, és írja ki az Eurázsia Hangja versenyt. A Duma nem szeretné, ha szakállas nők adnának erkölcsi iránytűt a fiataloknak, és ilyen példaképeik legyenek – jelentette a hivatalos orosz média.

A fenti hír is mutatja, hogy ez az Oroszország nem akar utat engedni az aberráltságnak. Sok hozzászólás érkezett, amely támadja azokat, akik a jónak látják a Putyin által kijelölt utat. Ők azok, akik szerint a Szovjetunió egyenlő Oroszországgal. Ezek a személyek, azok, akik szerint nem jó, ami az öreg kontinensen zajlik, de Oroszországot sem kell éltetni, mert ott is sok durva dolog történik. Hát akkor kedves rémüldözők! Egy olyan világban élünk, ahol a fejetlenség irányít és az erkölcsök teljes hiánya, az abnormalitás a helyes gondolat. A liberalizmus fegyvere, a globalizáción keresztül, behálózta az egész világot. Itt nincs helye udvariasságnak, nincs helye mellébeszélésnek. Ha a fotelből elégedetlenkedőknek nem tetszik ez az út, akkor kedveskedjenek csak továbbra is és udvariaskodjanak, azonban ettől nem lesz változás, SOHA!

20140511eurovizio-2014-eurovizios-dalfesztival-koppenhaga
Ez tehát a normális út?

A rendszerváltásnak nevezett hatalomátmentés során is udvariasak voltunk, egy csepp vér nélkül mentünk át a népköztársaságból, köztársaságba. Szónokolhatnak arról is, hogy a szólásszabadság mennyire sérül az oroszoknál, de sajnos el kell ismernünk azt, hogy a liberális métely másik nagy fegyvere a média. Azon keresztül száll legjobban a bűnös világ igéje.

Összefoglalva tehát. Magyarország független kell, hogy maradjon, de ebben a világban szükség van NORMÁLIS barátokra. A múlt árnyait legyőzve kell Oroszországra tekintenünk, hogy együtt szálljunk szembe a gonosszal Európa és a világ megmentéséért. Nagy szavak? Talán. De mindenki tekintsen ki a világba és lásson is, ne csak nézzen!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink