23.8 C
Budapest

Országjárás: Kunszentmártonra látogatott a Betyársereg vezetője

Sajnos a koronavírus a mozgalmi életben is nehézségeket okoz, azonban egy hazafias sportmozgalom ezekben az időkben is összetartó közösségként kell, hogy működjön. A Betyársereg minden évben megtartja „seregszemléjét”, amely a találkozáson kívül az előző év tapasztalatainak áttekintésének és az előttünk álló időszak programjainak megbeszélésének az ideje is. Idén ez sokkal kisebb körben a klánok szintjén, Tyirityán Zsolt vezetésével valósul meg, egy országjárás keretében.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes közösség:
A Betyársereg HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Betyársereg vezetője az egész országot bejárja, hogy a seregszemle – még ha most kicsit másként is – megvalósulhasson 2021-ben is! Vezetőnk a seregszemle első állomásán a Motoros Klánnál járt, majd Borsodba látogatott, ezután Csepel  és a főváros következett.

Legutóbb a paksi betyárok fogadták, majd a kecskeméti harcosaink fogadták Tyirityán Zsoltot, de ezek után sem volt megállás.

Az új állomás: Kunszentmárton! A mozgalom vezetője egy növekvő közösséggel találkozott, tele tervekkel és célokkal! Örömteli látni, hogy a pandémia csak jobban összekovácsolta a klánokat!

A következő találkozókról nemsokára beszámolunk!

 

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink