16.8 C
Budapest

Putyin elkezdte! – Elindult az orosz terrorellenes offenzíva Szíriában

Oroszország visszatér a világpolitika legnagyobb játékosai közé. Vlagyimir Putyin államfő hétfőn tisztába tette a helyzetet, és elmondta, vége az egypólusú világrendnek. Hivatalosan is elindult az orosz terrorellenes offenzíva Szíriában! A Nemzetiarcvonal.net írása.

Három évtizeddel ezelőtt, mikor a gorbacsovi reformok elkezdték szétzilálni a kommunista rendszert, egyúttal Oroszországot is az ellehetetlenülés felé vezették. Az 1991 nyarán lezajlott, elkeseredett puccs ahhoz a szemétdombhoz vezetett, amelyet Putyin elnöknek azóta sikerült felszámolnia.

A jelcini érával felállt a nyugati nagytőke hatalmi rendszere. Ezek a nemzetközi bűnözők lerabolták a közösségeket, azok anyagi és kulturális javait egyaránt. Az általuk árasztott erkölcstelen liberalizmus az orosz néplélekben nem talált partnerre. 1999 utolsó napján aztán eljött Putyin korszaka.

Az elszigetelési kísérletek nem vezettek sikerre, a nyugati felforgatási műveletek nem leltek táptalajra. Félreértés ne essék… Mikor Oroszország visszatérését pozitív fejleménynek ítéljük meg, nem azt jelenti, hogy Vlagyimir Putyintól a földi paradicsom elhozatalát várjuk. Csak a rendet.

El kell jönnie a rendnek. Oroszország szíriai nyílt katonai beavatkozása az atlantista rémuralom végének a kezdete. Nehogy bárki azt gondolja, hogy sima lesz az út, vagy azt, hogy az oroszok elhozzák számunkra az örök béke világát, mert ilyen nem lesz. A rend nemzetközi szintre emelésének esélye növekszik meg. Egy ilyen szétesett, lezüllesztett világban ennek örülnünk kell.

A nyugati média egyelőre még nem ad teljes képet az Oroszországgal kapcsolatos fejleményekről, de Putyin kezdi áttörni a hallgatás falát, mert az emberek túlnyomó részének elege van a nyugati szemétdombból, és az azt magyarázgató politikusocskákból. Az igazságot most Putyin képviseli, és a világ sorsát évtizedekre meg fogja pecsételni a szíriai végkifejlet. Kívánjuk, hogy az oroszok fojtsák vérbe az amerikaiak által összetákolt cionista ISIS-t és Asszad „demokratikus” fegyveres ellenségeit. Akkor a világ „kicsit biztonságosabb hely” lesz.

(Szabó Zsolt – NemzetiArcvonal.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink