9.4 C
Budapest

Regionális küzdősport nap a Betyárseregnél

Az elmúlt hétvége során a Betyársereg észak-kelet magyarországi divíziója tartott közös küzdősport edzést, amelyen a régió betyár harcosain kívül az országos tagság és vezetőség részéről is többen tiszteletüket tették. Az észak-keleti klánok tagjai köztudottan harcedzett, kipróbált patrióta sportemberek, soraikban komoly versenyzőkkel, akik ezúttal is bizonyították felkészültségüket.

Ha szétnézünk a nagyvilágban, vagy csak a szomszédos országban zajló háborút, a déli határon betörő inváziót vesszük, egyre nyilvánvalóbb, hogy kemény idők előtt állunk. Ezért kiemelten fontos, hogy edzett, felkészült, szervezett férfiak, fiatalok és családapák tudjanak hadrendbe állni, arra az esetre, ha tisztességes magyar emberek tömegei maradnak védtelenül. Amennyiben ez bekövetkezik, a rossz és erőszakos embereket csak azok a jó emberek tudják majd megállítani, akik képzettebbek az erőszakban!

A Betyársereg üzenete: Legyetek edzettek, szervezzétek meg önvédő közösségeiteket! A példát folyamatosan felmutatjuk, és ha kiálltok magatokért, számíthattok ránk.

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink