16.1 C
Budapest

Románia-Magyarország mérkőzés: célkeresztben a Betyársereg

A liberális sajtó, ahelyett, hogy a szégyenteljes eredményről és a színvonaltalan játékról beszélne, inkább a betyárokon és a hazafiakon csámcsog.

A Hír24 sporttal foglalkozó részlege nem hazudtolta meg önmagát. Az egyértelműen liberális oldalhoz tartozó bulvár oldal továbbra is minden ellenőrzés nélkül vesz át és tesz ki híreket. A legutóbbi „gyöngyszemüket” még az ATV is megirigyelhetné, akik persze szintén nem azzal foglalkoznak, amivel kéne. Persze jobb a hazafiakat támadni, mint rámutatni a valódi bűnösökre.

Akikre büszkék lehetünk!

A pénteki mérkőzés előtt a Hír24 a következő hírt hozta le: „Az Athena Intézet információi szerint a péntek esti Románia-Magyarország labdarúgó-világbajnoki csoportmérkőzés előtt, alatt vagy után balhéra készül a Betyársereg.” Nos, a leghitelesebb hírforrást találták meg ők is! De mi is, ez a Athena Intézet? A saját Facebook oldaluk tanulsága szerint:  „Az Intézet célja, hogy a belföldi extrémista csoportok nyomonkövetése és a széles közvélemény tájékoztatása révén járuljon hozzá egy demokratikus közélet megszilárdulásához, egy biztonságos, gyarapodó ország jövőjéhez.” – értsd a közvélemény teljes félretájékoztatása, felhergelése és hisztériakeltés a nemzeti oldal ellen. Mint az intézet írja: „A Tyirityán Zsolt vezette Betyársereg csoport áll az utóbbi hetekben többek közt az FTC-MTK (2-0)bajnoki mérkőzésen a Csatáry-molinóval botrányt okozó szurkolói csoportok mögött. Az extrémista csoport most a bukaresti mérkőzésen tervez provokációt.”

Athena Intézet: Egy újabb liberális hazugsággyár

Nos, bárki is áll ezen akciók mögött a Betyársereg csak tisztelettel gondolhat rájuk, ahogy a Bukarestet „megszálló” magyar erőkre is. Ezek a fiatalok – ha már a válogatott semmi harciasságot nem mutatott – megmutatták, hogy vannak még magyar harcosok. A Betyársereg teljes mellszélességgel kiáll mellettük, hiszen ők is követik őseink útját és nem hátrálnak meg. Amennyiben esetleg voltak betyárok Bukarestben, akkor pár oláh rendőr most biztosan érzi annak hatását a testén. Elég legyen annyi, hogy mi mindenhol próbálunk ott lenni, ahol nemzetünk ügyéért harcolnak.

A „csodacsapat” – csoda, hogy még élnek!

Befejezésül a Betyársereg, mint „extrémista csoport” továbbra is azt kéri a médiától, hogy foglalkozzanak az eredménnyel, azzal, hogy milyen okok vezettek a csúfos vereséghez, ehhez a lélektelen játékokhoz. A hazafiakról pedig szálljon le mindenki, mert ocsmány, amit egyesek művelnek, még a nemzeti oldalon belül is. Ha a szurkolók nem lennének, most hazánk becsülete is oda lenne. 3 ezer ember állt 50 ezerrel szemben, a legtöbb európai sereg megfutamodna, de mind történelmünk mutatja a mi népünk nem ilyen. Azt, hogy ki és milyen akcióban vesz részt azt rábízzuk mindenki fantáziájára, azonban a mocskolódásokat és hazugságokat nem tűrjük!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink