Romer Országjáró Turné: Első állomás Pécs (+interjú)

február 25, 2020 a Szellemiség

A hazafias oldal egyik legmeghatározóbb zenekara ismét ellátogat Pécsre! Március 7-én ismét a nemzeti rock dübörög majd, ráadásul nem is akárhol! A pécsi belvárosban a Széchenyi Térnél a Cellariumban találkozhattok a Romantikus Erőszakkal. Részletek a koncertről és interjú Sziva Balázzsal a zenekar frontemberével.

– Mikor és hogyan kezdődik a Romer számára a 2020-as esztendő?

– Az idei év márciustól elég mozgalmas lesz a zenekar életében. Március 7-én kezdjük az országjárást, méghozzá az egyik kedvenc városunkban, Pécsett. Március 14-én Budapesten, a Barba Negrában kerül majd megrendezésre a tavaszi nagykoncertünk, amelyre megjelenik a Nemzeti Dal Ünnep című új kiadványunk, amely a tavalyi 25 éves jubileumi koncertünk kép és hangfelvételét tartalmazza majd CD-n és DVD-n.

Egy masszív, esszenciális anyagot hozunk össze. A DVD extrákkal együtt több, mint négy órás zenei tartalommal! Méltó a ROMER elmúlt negyedszázadához.

– Pécsen is sokszor megfordultatok már. Ha csak egy emléket emelnél ki akkor mi lenne az? Mi az, ami a legjobban megmaradt neked Pécsről?

– Sok emlékezetes koncertünk volt Pécsett, de a leginkább kalandos talán az volt, amikor néhány éve a helyi kommunisták áskálódása miatt az utolsó pillanatban kellett új helyszínt keresnie a szervezőknek. De megoldották, és hatalmas buli kerekedett belőle!

– Mit üzennél a helyi hazafiaknak?

– Ma már a ti városotokat is fenyegeti az a mocsok, ami minden évben beteríti Budapestet.

MÁRCIUS 7-ÉN EMELJÜK FEL A HANGUNK EGYÜTT!

Kapunyitás: 19 óra!

OSSZUK MEG MINÉL TÖBBEN! TÖRJÜK ÁT A FACEBOOK CENZÚRA FALÁT!


Az eseménynek külön aktualitást ad, hogy nálunk akarják megrendezni, külföldi LMBTQ támogató szervezetek anyagi támogatásával, Magyarország első vidéki buzifelvonulását. Ne hagyjuk, hogy Pécs a liberális fertő vidéki központjává váljon!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment