6.7 C
Budapest

Zúgjon a „Vesszen Trianon!” – a Betyársereg felhívása a nemzeti oldalhoz (frissítve)

Az MLSZ a héten 100 ezer Forint megfizetésére kötelezte a Vasast, mert saját hazánkban azt merték skandálni, hogy „Vesszen Trianon!”. A felháborító döntés után a Betyársereg cselekvésre szólít mindenkit.

Az „m”lsz elkövette a saját „december ötödikéjét…” – az Ultras Liberi kommentárja

A Betyársereg nem hagyja, hogy ez az ügy a hallgatás homályába vesszen. Ennek érdekében felhív minden szurkolót és hazafit, hogy készítsen felvételeket a kiállásról. Meccseken, vagy az MLSZ székháza előtt, felirattal, vagy hangos kiáltással tiltakozzunk. Zúgjon a „Vesszen Trianon!”, a „Vesszen az MLSZ!” és „Vesszen Csányi!”. Az elkészített videókat, képeket a [email protected] címre várjuk. A legjobbakat kitesszük és díjazzuk egy „Betyársereg Támogatom” pólóval! Ha más módon nem is, így tiltakozzunk, hogy a saját nemzeti tragédiánk elleni tiltakozásért ne járjon büntetés Magyarországon! Mert ez sehol a világon nem történhet meg csak itt és ha hagyjuk ez csak a jéghegy csúcsa lesz! Vesszen Trianon!

Korábban írtuk:

Mindezt nem valamely gúnyhatáron túli trianoni utódállamban tették, hogy legyen akár kicsi jogalapja is a történetnek. Ezt az NB II-es Csákvár – Vasas mérkőzésen történtek miatt kapta a klub. A saját csonka országunkban tilos Trianonról beszélni? A „Magyar” Labdarúgó Szövetség mégis hogyan veszi a bátorságot, hogy ilyet megítéljen. Azt a szurkolókkal való viselkedésről és a FIFA-nak való folytonos szolgalelkű megfelelési kényszerből már tudtuk, hogy ez a szövetség csak nevében magyar, de ez?! Ez túl megy minden határon és itt van az a pont, amikor már a Betyársereg sem maradhat csendben. Felszólítunk minden nemzeti szervezetet és legfőképp az egyetlen nemzeti pártot a Jobbikot, hogy szervezzen tüntetést az MLSZ székháza elé. Ha mindenki fel tudott háborodni a netadó hírére, erre a bicskanyitogató döntésre miért nem ugrik mindenki? Ez talán a legnagyobb arcul köpése nemzetünknek. Ilyet még a balliberális kormányok sem engedtek meg maguknak, hogy ezért megbüntessenek valakit. Hol van ilyenkor a „nemzeti kormány”? Hol van Orbán Viktor, aki az összetartozás napjává tette Trianon tragédiájának napját. Felszólítjuk a kormányt, hogy távolítsa el Csányit az MLSZ éléről!

A következő az lesz, hogy a Magyar Nemzeti Lobogót nem vihetjük magunkkal a meccsekre? Igen! A Magyarország-Finnország meccsre például nem engedték be egy szurkoló Székely Zászlóját. Biztos ez is sértett valakit. Talán a finneket? Vagy Csányi urat és barátait? Persze az MLSZ-nek erre is megvan a magyarázata, ami világossá tesz mindent. Szóval nyugodjunk meg!

„Az NB II-es Csákvár – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast szurkolóinak megbotránkoztató magatartása (más sportszervezet szidalmazása) és politikai érzékenységet sértő magatartása („Vesszen Trianon” rigmus skandálása) miatt 100 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a FEB.” Értjük? Nem értjük? Megértjük! Mi sem tudjuk ezt mire vélni…

Egyetlen egy magyarázat van. A nemzeti oldal erősödését látja Csányi és azt is tudja, hogy a legerősebb mag a szurkolókból áll ezen az oldalon. A nemzeti érzés, az együvé tartozás gondolata taszító számukra, hiszen veszélyezteti hatalmukat. A FIFA, mint globális szervezet és helytartójuk az MLSZ tökéletesen kiszolgálják a globális háttérhatalom érdekeit. Lépésről-lépésre próbálnak gyengíteni minket és pontosan ezért nem szabad csendben maradnunk. A futball huligánok ne csak a vénaszkenner és a szurkolói kártya miatt lépjenek fel, hanem ezen ügyben is, hiszen itt már sokkal nagyobb problémával állunk szembe. Ez nem csak a sportról szól, ez a nemzetről szól. Zúgjon minden stadionban, a lelátókon, a legegyszerűbb falusi pályákon, a megye III-tól egészen az legfelső szintekig a „Vesszen Trianon!” Írjuk ki, legyen molinókon! Mutassuk meg ennek a bandának, hogy mi nem maradunk csöndben. Egy öszszurkolói akciót nem hallgattathatna el semmilyen cenzúra.

A Betyársereg támogat minden ilyen kezdeményezést és felszólítja a Jobbikot is, hogy álljon az ügy élére és támogassa a szurkolói csoportokat, a nemzeti szervezeteket, és mindenkit, aki szembe akar szállni a Csányi-féle MLSZ nemzetellenes döntéseivel.

Vesszen Csányi! Vesszen az MLSZ! És csak azért is Vesszen Trianon!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink