21.7 C
Budapest

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban

A liberalizmus által támogatott migrációs válság egyre jobban felbomlasztja Európa társadalmát, és azzal fenyeget, hogy teljes anarchiába dönti a hajdan volt nagy birodalmakat. Franciaországban és Olaszországban is pár évtizede még abszurdnak és lehetetlennek hitt dolgok történtek. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes közösség:
A Betyársereg HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Franciaországban napok óta szabadon garázdálkodnak a migránsok Lyon városának több kerületében is. A rendőrség jelentései szerint számos alkalommal hívták őket égi autókhoz, ám egyedül nem bírnak a gyújtogatókkal, így kénytelenek voltak visszavonulni és erősítést hívni. A francia belügyminiszter, Gérald Darmanin a nemzeti rendőrség és a csendőrség több száz tagját vezényelte a helyszínre. A zavargások kirobbanásának okaként egy 13 éves migráns közlekedései balesetét nevezték meg. Eddig mindössze 21 embert vettek őrizetbe, ám azok többségét már szabadon is engedték. Legtöbbjüket azért, mert még a 15. életévüket sem töltötték be.

Mindeközben az olaszországi Palermóban ebédlő kisgyermek mögött egy migráns senkitől sem zavartatva meztelenül áll az út mellett és mutogatja magát. Ez a hőn áhított sokszínű társadalom…

(Magyar Jelen és Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink