6.7 C
Budapest

Szép Hazánk Útjain – Erdélybe látogatott a Motoros Klán

A Betyársereg Motoros Klánja a Hells Angels MC Hungary-val meghívást kapott a VII. Székelyföldi Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztiválra. Óriási élmény volt az egész csapat számára! Alább képes beszámolónk.

A HETEDIK alkalommal megrendezésre került Székelyföldi Jótékonysági Motorostalálkozó a Székely Motoros Összefogás – a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC, a székelyudvarhelyi Independent Eagles MC, a kászoni KMB Motors MC, a csíkszeredai Rebel Wolves MC és a szászrégeni Sons Of Attila RC – közös erővel létrehozott rendezvénye, amelyet ebben az évben is a Szentegyháza Gyöngye termálfürdő területén rendeztek meg, július 4-7 között.

A Motoros Klán a Hells Angels MC Hungaryval közösen örömmel tett eleget Székely Motoros Testvéreink meghívásának. A kíváló vendéglátás és a közös motorozás felejthetetlen élményt nyújtottak az egész csapatnak.

Köszönjük ezt a remek hétvégét! Az biztos, hogy jövőre is ott leszünk a találkozón és az is biztos, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot Székely Motoros Testvéreinkkel!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink