19 C
Budapest

„Szép hazánk útjain” – Horvátországban a Motoros Klán

Motorosaink a hétvégén ismét egy találkozóra kaptak meghívást. A Betyársereg Motoros Klánjának beszámolója a rendezvényről.

A horvátországi Batinára látogattunk, ahol egy nemzetközi találkozó zajlott. A horvát klubok majdnem, hogy teljes létszámmal felsorakoztak, hiszen negyed éves gyűlésükön adtak számot egymásnak az elmúlt időszakról, és a tervezett jövőről.

A környező országokból sorra érkeztek a motoros csapatok, akik képviselték hazájukat Ausztriát, Romániát, Szlovéniát, Bosznia-Hercegovinát, és hazánkat Magyarországot!

Itt ismét köszönthettük egymást és eszmecserét folytathattunk egy sok éves székelyföldi kapcsolatunkkal, a nagy múltú Daimler MC. megjelent képviselőivel. A rendezvény nagyon jó hangulatban a festői Duna-parton került megrendezésre. Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen nem először látogathattunk el ide, ez köszönhető annak, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Horvátországban is számottevő Island Pirates Motoros Clubbal. Ennek keretében megemlítenék még egy nagyon fontos eseményt, ami összefügg a Betyársereg Motoros Klánjával, hiszen Szöllősi Péter, „Pepe” klánunk tagja adott elő egy színvonalas motoros showt, ami osztatlan sikert aratott a helyi lakosok és a motorosok, közt egyaránt!

Ha előbb nem is, de jövőre ismét ellátogatunk motoros barátaink háza tájára Batinára!

 

 

 

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink