30.4 C
Budapest

Toroczkai László újabb sikere az illegális bevándorlás ellen

Toroczkai nem csak polgármesterként ér el folyamatosan sikereket, hanem az egész országot érintő illegális bevándorlás ellen is felvette a harcot. 

6 millió forint. Ennyi pénzt sikerült pályázaton nyernie Ásotthalomnak, hogy kiépítse azt a vandálbiztos, rendszámfelismerős és éjjel is látó kamerarendszert, amellyel nem csak a települést, de az egész országot is védeni tudják a bevándorlóktól. Persze ezzel még ez a probléma nem oldódik meg, de Toroczkai polgármesterként ismét irányt mutatott azzal, hogy egy település vezetőjeként, egy egész országot érintő problémára hívta fel a figyelmet.

rsafs

Ásotthalom polgármesterének Facebook bejegyzése:

Mai életképek Magyarország végvárából. Az ásotthalmi polgárőrök és mezőőrök munkában. Továbbra is százával érkeznek a bevándorlók, akik még a buszvégállomást is ellepik. Tegnap este Morvai Krisztina európai parlamenti képviselővel beszéltem, aki ígéretet tett, hogy kiemelt figyelemmel kíséri a déli határon uralkodó helyzetet, és felszólal az Európai Parlamentben is. Tegnap végre megjött az első általam kért segítség a minisztériumtól: A tavasszal elutasított pályázatunk most mégis nyert, így több mint 6 millió forintból tudjuk kiépíteni azt a vandálbiztos, rendszámfelismerős és éjjel is látó kamerarendszert Ásotthalmon, amellyel 24 órában figyelni fogjuk a bevezető utakat, és igyekszünk távol tartani a nemzetközi embercsempész maffiát a településünktől.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink