19.4 C
Budapest

Vármegyések tisztították meg a Keleti pályaudvart a bevándorlóktól (+videó)

Tegnap éjjel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom budapesti tagjai kilátogattak a Keleti pályaudvarhoz, ahol körülbelül 80-100 migráns kívánta eltölteni az éjszakát hálózsákokban.

HVIMMIGRANT

Tegnap éjjel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) budapesti tagjai kilátogattak a Keleti pályaudvarhoz, ahol körülbelül 80-100 migráns kívánta eltölteni az éjszakát hálózsákokban.

Természetesen az elmaradhatatlan liberálisok is jelen voltak, akik fel voltak háborodva rajta, hogy a hazafiak rendőri beavatkozást kértek, ami meg is történt.

Tegnap éjjel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) budapesti tagjai kilátogattak a Keleti pályaudvarhoz, ahol k…

Posted by Fővárosi Hvim on 2015. július 9.

Mivel Budapest számos kerületében nem lehet életvitelszerűen az utcán tartózkodni, így a rendőrök kénytelenek voltak felszámolni a flaszteren kialakult idegenszállót. Az összes migránst igazoltatták, és akik nem rendelkeztek érvényes papírokkal azok előállításra kerültek, akiknek pedig már kijelölték a befogadótábort, azokat útnak indították.

„Ezeket a razziákat addig fogjuk folytatni, ameddig a rendőrség nem kezdi el önszántából felszámolni ezt a jelenséget. Nem fogjuk hagyni, hogy Budapest közterületein 100 fős migránsokból álló hordák lebzseljenek. Nyilván akkor lennénk a legboldogabbak, ha nem sikerülne bejutniuk az országba, de ha már itt vannak, akkor nem szabad nekik megengedni, hogy felügyelet nélkül kóboroljanak. A hatóságok gyűjtsék be, és vigyék őket a kijelölt táboraikba, amiket természetesen zárttá kell tenni. Budapest a miénk, és meg fogjuk védeni!” – mondta Incze Béla a HVIM alelnöke.

(Fővárosi Hvim)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink