12.8 C
Budapest

Vigyázat! Megtévesztő Facebook oldal!

Sokan jelezték számunkra, hogy valaki visszaél mozgalmunk nevével a Facebookon. Az említett oldal valóban félrevezető, hiszen első ránézésre, a név és a profil- vagy borítókép alapján, úgy tűnhet, hogy egy valódi hazafias, akár a Betyársereghez is köthető felületről van szó. Azonban, ha a megosztott tartalmakat jobban megvizsgáljuk, azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy szinte kizárólag balliberális propaganda található a posztok között.

Sajnos számos tisztességes, nemzeti érzelmű embert is megtévesztenek a hasonló oldalak, akik jószándékúan bekövetik, lájkolják az efféle hamisítványokat. Ezért arra szeretnénk kérni minden kedves hazafit, a Betyársereg szimpatizánsait, hogy mindig próbálják ellenőrizni az adott oldalak valódiságát, és ne kövessék, ne osszák meg azokat, amelyek esetleg gyanúsnak tűnnek! Aki pedig egyértelmű visszaéléssel találkozik, mint ebben a mostani esetben, ahol konkrétan csalók igyekeznek a Betyársereg nevét és népszerűségét kihasználni, az akár a Facebooknak is jelezheti a problémát. Habár nagyon szívesen beszélgetnénk személyesen is ennek az oldalnak a létrehozójával, azonban sajnos az internet homálya mögé rejtőzik, így a legfontosabb feladat ebben a helyzetben figyelmeztetni az embereket a visszaélésre, illetve gondoskodni arról, hogy mielőbb eltűnjön a nyilvánosság elől a megtévesztő hamisítvány.

A Betyársereggel kapcsolatos hírek, információk esetében pedig továbbra is a betyarsereg.hu weboldal a hiteles és irányadó forrás.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink