0.4 C
Budapest

A Betyársereg a Pécsi Állatkert újranyitásánál segített

A Betyársereg baranyai klánja az egészségügyi veszélyhelyzet korlátozásainak egyik fő pécsi „áldozatának” a Pécsi Állatkertnek már nem először segített. Ez a látogatók nélküli időszak rendkívül nehézzé tette az intézmény működését. Egyértelmű volt, hogy segítenünk kell! A legutóbb takarmánnyal támogatták meg harcosaink az állatkertet, most pedig az újranyitás előtti előkészületekből vették ki a részüket.

A részletekről betyár harcosunk készített egy képes/szöveges összefoglalót és az állatkert egyik dolgozója is írt pár sort testvéreink munkájáról.


Ismét segítettünk, mert szükség volt rá! Szeretném, ha olvasóink megismernék a BETYÁRSEREG ezen oldalát is.

Erre ismét jó példa, hogy a pécsi és a paksi Betyársereg klánok, a LEGENDS HUNGARY MOTOROS EGYESÜLET, valamint a MI HAZÁNK MOZGALOM közös összefogásával, illetve két vállalkozó segítségével, rendbe tettük a Pécsi Állatkert külső és belső zöld területeit, parkolóit, hogy az állatkert teljes mértékben készen álljon az újranyitás után a látogatók fogadására.

Nem ez az első alkalom, hogy harcosaink és velünk szimpatizáló barátaink önzetlen helytállást bizonyítva, összefogva letették a névjegyüket ezen a területen is, hiszen elsők között voltunk, akik a vírus okozta krízishelyzetben ott voltak és segítettek az állatok élelmezésében.

Itt szeretnék köszönetet mondani Badó Lászlónak, aki fűnyírással, park rendezéssel foglalkozik és biztosította gépparkját, kézi szerszámait, a munkálatok elvégzéséhez, illetve Fábrics Istvánnak az orfűi Öreg Pajta Vendégház tulajdonosának, aki a Kajakos büfén keresztül a mi, és az állatkert gondozók aznapi élelmét biztosította.


A PÉCSI ÁLLATKERT EGYIK MUNKATÁRSA FACEBOOK OLDALÁN A KÖVETKEZŐKET ÍRTA:

A Betyár Sereg és a Mi hazánk Mozgalom tagjai ma ismét bebizonyították, hogy az összefogás és az önzetlen segítség csodákra képes. Fűnyírókkal és egyéb kertészeti eszközökkel felszerelkezve jöttek ma hozzánk, hogy a nyitás előtti véghajrában segítsenek. Pár óra leforgása alatt, gyönyörűvé varázsolták az állatkert zöld területeit, és a bajárat előtti részt. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Betyár Sereg felajánlotta a segítségét, hiszen az elsők között voltak, akik a vírus okozta krízishelyzetben jelezték segítő szándékukat. Ez a mai önkéntes munka különösen fontos volt nekünk, mert így szép, rendezett környezetben tudjuk fogadni holnap a látogatókat. Köszönjük fiúk /és lányok!/, szuperek voltatok!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink