-3.9 C
Budapest

A Betyársereg ajánlásával: Istentisztelet a Budapest Pride ellen

A budapest pride kártékony és pusztító szellemiségének kompenzálására szerveződő felekezetközi istentisztelet részleteit és a szervezők közleményét alább olvashatjátok. Legyünk ott minél többen! Nagy szeretettel és reménységgel hívunk mindenkit a Parlament közelébe, 07.07-én, történelmi Istentiszteletre. A rendkívüli Alkalom „történelmi” jelzőjét szándékosan és nagy hittel valljuk!

Az Istentiszteletet a pride felvonulás keltette életre, de az Isten kifejezett kiküldési utasítására születik meg.

Az események felgyorsultak. Mostanra a Sötét Szellem már háborút indított. A budapest pride mozgalom országossá vált, Győr, Debrecen, Miskolc, Pécs és Szeged városa is támadás alá került, 30 napon keresztül! Ezzel újabb millió lelkek lettek megcélozva Magyarországon!

Azonban Budapesten július hetedikén megjelennek az őrt álló testvérek, keresztény hívő emberek – felekezetektől függetlenül, egy szívvel és egy lélekkel tesznek hitvallást az Isten szerinti családért, a világrontó ördögi szellemiség, a pride mozgalom szellemisége ellen!

Egy ilyen háború, melyet a pride képvisel, hitünk szerint emberi erővel már nem győzhető le! Jelenjen meg az Isten, mert a győzelem csakis Nála és Általa van. Egy Istentisztelet, egy evangelizációs és gyógyító Alkalom, egy teljes szeretet ünnep, ami hitünk szerint mérföldkő, ébredési Istentisztelet Magyarországon!

Jézus Krisztus szeretetét, de figyelmeztetését is az utcára akarjuk vinni! Imádkozásainkkal lehetőséget szeretnénk adni a szenvedélybeteg emberek megtérésére, gyógyulására!

Három órán keresztül dicsérjük Istent, 7 lelkipásztor igeszolgálatával, sok ismert dicsőítő zenével, sok imával, biblikus füzetek osztogatásával, sok meglepetéssel, felekezetközi, igaz Istentisztelettel!

Természetesen az Istentiszteletre nemcsak hívő embereket, hanem mindenkit várunk!

Legyünk sokan, mutassuk meg a világnak az igazi szeretetet!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink