A Betyársereg harcosainak megemlékezése a Kitörés hőseiről – képes beszámolók

február 15, 2021 a Akcióink

Az ország számos pontján túrákkal, koszorúzásokkal, mécsesgyújtásokkal emlékeztek meg a kitörésről a Betyársereg harcosai az elmúlt napokban

A patrióta sportmozgalom tagjai, a szokatlanul zord időjárás és a járványügyi korlátozások okozta nehézségek ellenére, több helyszínen, többek közt Kecskeméten és Székesfehérváron, önállóan vagy más szervezetekkel közösen tisztelegtek Budapest hős védőinek, a kitörésben résztvevő katonáknak az emléke előtt, akik a vörös hordák és a kommunizmus pusztító inváziója ellen a végsőkig kitartva küzdöttek.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes közösség:
A Betyársereg HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A szolnoki, vecsési, esztergomi klánok harcosai 2021-ben, bár a körülmények nem tették lehetővé, hogy igazán méltó módon emlékezzenek, a hivatalos Kitörés-túra útvonalát végigjárva adóztak hőseink példamutató hőstettei előtt. Testvéreink rövid beszámolója a hétvégi túráról.

Annak ellenére, hogy a szokásos Kitörés-túra a járványügyi intézkedések miatt nem lett megtartva testvéreink úgy döntöttek, hogy kis csoportban a túra vonalán haladva megemlékeznek az itt nyugvó hősökről, akik életüket adták a hazáért.

A hősök soha nem halnak meg!

Merítsünk példát bátorságukból ezekben a nehéz időkben.

TESTVÉREINK KÉPES BESZÁMOLÓJA:

A Hősi halált halt Magyar és Német katonák emlékére!

A Becsület Napjára idén is a Kitörés túra teljesítésével emlékeztünk meg és tisztelegtünk a hősi halált halt Magyar és Német katonák emléke előtt. Hisz fontosnak tartjuk, hogy igenis emlékezzenek azokról akik a Hazánkért és Európa népért harcoltak. Nélkülük most mi sem lehetnénk itt!

Sajnálatos módon idén a kijárási korlátozás miatt nem tudtuk teljesíteni a szokásos 60km-t. 35Km-es távot teljesítettük amely hivatalosan a túra második fele. Nagyon kedvező volt az idő járás, és a csapat is energikus volt, így gond nélkül tudtuk teljesíteni. 9:17 perckor vágtunk neki a Túra teljesítésének 16:58 perckor érkeztünk be célunkhoz.

Köszönjük szépen azoknak a Bajtársaknak akik segítettek a helyszínre jutásban, és az időben haza jutásban!

Dicsőség a Hősöknek!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment