30.2 C
Budapest

A Betyársereg hivatalosan a Facebookon!

Eddig hivatalosan nem jelentünk meg a közösségi oldalon, azonban szigorúan propaganda célokkal most már ott is elérhet minket a nagyközönség.

cover

A Betyársereg bár elzárkózik minden technokrata eszköztől mégis weblapunk után most hivatalosan is megjelentünk a Facebookon. Hogy miért? Erre Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője adja meg a választ: „Mi a múlt eszközeivel harcolunk a jövő képviselői ellen. Ez egy alapvető irányelvünk. A Betyársereg a Facebookon csak és kizárólag propaganda céllal jelenhet meg.”
profilkep
 A Betyársereg vezetője a vele készült interjúban beszél Facebookon való megjelenésről. „A Facebook-ot rendkívül káros dolognak tartom, az elmagányosodás és a jellemtelenség egyik fő forrása számomra. A Facebookon rengeteg ember garázdálkodik a nevünkben, tele vagyunk ál-betyárokkal, akik olyan téren próbálnak visszaélni nevünkkel, ami rendkívül aggályos. Sok megtorló intézkedést kellett már tennünk ezen folyamatok visszaszorításáért. Senki semmilyen formában a jövőben Facebookon, e-mail vagy bármilyen más formában Betyársereg tagként jelentkező egyént ne tartson hitelesnek. Mi ezeket az eszközöket eddig sem preferáltuk. Vannak tagjaink, akik fent vannak, de ők rendes anyakönyvezett nevükön és alapvetően egyéni karakterüket mutatják meg, nem a Betyársereg nevében verik a mellüket.”

facebookbetyár

Ezentúl egyetlen hivatalos közösségi oldala lesz a Betyárseregnek. Ezt a „Betyársereg Hivatalos Oldala” néven érhetik el. Minden más oldal, amely ebben a szerepben próbál tetszelegni, nem hozzánk köthető! Minden hivatalos közleményünk, hírünk, interjúnk, cikkünk elérhető lesz majd Fb-oldalunkon keresztül is.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink