A Betyársereg üzenete a jelentkezőknek

augusztus 1, 2015 a Gondolatok

Nem kell, Ruszlannak lenni, de Ő példa lehet mindenki számára!

A Betyársereg e-mail címére naponta érkeznek levelek, amelyben a csatlakozás mikéntjéről kérdeznek bennünket. Fontosnak tartjuk, hogy újra és újra tudassuk a feltételeket a jelentkezőkkel.

Az alábbiakban olyan kérdésekre válaszolunk, amelyek az e-mailek olvasása közben merültek fel.

Örömmel látjuk, hogy ilyen sok tettrekész ember tűnik fel az országban. Azonban meg kell jegyezzük, a Betyársereg sosem lesz tömegszervezet! Nem a létszámunkkal, hanem a jelenlévők fizikális, harci teljesítményével járunk elöl. Tehát a válogatás jogát fenntartjuk. A 7 hónapos próbaidő pedig embert próbáló. A jelentkező teljes életét kívánjuk, önfeláldozó módon, cserébe pedig ha kiállja a próbát egy új családot is nyer.

Nehéz időszak ez, amelyben csak a legkiválóbb harcosok maradhatnak fent a szűrőn. Az alapfeltételek között van, hogy a jelentkező aktívan sportoljon. Előny, de nem feltétel, hogy harcművészetekben is jártas, küzdősportot/sportokat űző személyről legyen szó. Az is kérdés, hogy tagja-e már az adott ember nemzeti szervezetnek, vagy sem. Ez az illető háttere, előélete miatt is szükséges. Azt pedig, hogy hogyan vehetitek fel velünk a kapcsolatot? Teljesen egyszerű. Figyelnetek kell a nemzeti média oldalait, és személyesen meg kell keresnetek Tyirityán Zsoltot a Betyársereg vezetőjét. Előadásai, rendezvények, amelyeken felszólal, mind-mind olyan helyszínek, amelyeken egy elbeszélgetés keretein belül életre szóló döntést hozhattok. Csakis rajta keresztül léphettek tovább.

Fontos, hogy mindenki jól meggondolja, hogy mit szeretne, mert a Betyársereg nem egy gittegylet! Ha valaki döntést hoz, vállalnia kell a következményeket is és ki kell tartania a testvérei mellett minden áron! Az ember a családját nem dobja el, nem cserélgeti naponta, mint egy koszos alsóneműt! Ha a sereghez akartok tartozni, a hűség testvéreitek iránt a kötelék alapja, aki azt felrúgja eldobja a családot is. A próbaidő tehát nehéz de megmutatja kiben van meg az erő, a kitartás, az önfeláldozás, ahhoz, hogy bátran mondhassa bárkinek: „Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment