A migránssegítők elintéztek egy hazafias blogot

szeptember 16, 2015 a Hírmondó

A Betyársereg barátja, Moncsi sok remek tudósítást küldött nekünk a déli határról, a Délvidékről és a Keleti Pályaudvarról is. Sokaknak nem tetszett a munkája, hiszen mindig tényszerűen, az igazságot hallhattuk és láthattuk tőle. A legjobban talán a Migration Aid-nek nem tetszett az „Agyfaszom” blog működése.

11709786_519402958235971_3655629685550862488_o

Moncsi blogját, a némileg provokatív nevű AgyFaszomat sokan ismerték és követték, főleg a Facebookon. Bár maga az oldal nem számlált sok rajongót, cikkei időnként több ezres, sőt, százezres elérést is produkáltak.

Hogy miért? Mert Moncsi mindig igyekszik korrekt és valós képet festeni a dolgokról. Logikusan a kép objektív, de Moncsi elkötelezettsége ellenére is korrekt és szélsőségektől mentes minden írása. Valós képet fest a világ dolgairól, eseményeiről, úgy, ahogy ő nőként, anyaként megélte, megéli.

A minap azonban a Facebook törölte a blogot. Ennek egyetlen oka volt: rávilágított arra, hogy a Migration Aid, a nyugat pénzelte „civil” mozgalom aktivistái a migránsok városi jelenlétének – és ezzel egyenes arányban az adományok – fogyatkozásával más vadászterepet kerestek. Egyszerűen beépültek egy másik civil kezdeményezésbe, mely Zsaruellátó néven működik. A migránsok etetésekor még szidták a rendcsinálással küzdő rendőröket, ajvékoltak, az amúgy kifejezetten enyhe fellépésük ellen, most pedig már „van az a pénz” – alapon őket etetnék. Etetnék? Nos, láttunk már karón varjút, és tudunk MigAid aktivistáktól ellopott, bizonytalan háttérből érkező százezrekről is.

Szóval Moncsi bűne az igazság kimondása volt. Új névvel újra rakta hát a blogját, de alig fél nap után az újfent több ezres elérést és temérdek megosztást számláló új oldalt is törölték.

Szúrja a liberálisok szemét az igazság, és félnek ettől a picike nőtől. Olyannyira, hogy azóta is folyamatosan zaklatják, fenyegetik.

Ennek ellenére nem adja fel. Írásai, tudósításai, képei a hunhir.info oldalon folyamatosan megjelennek, és mozgalmunk honlapja a betyarsereg.hu is felvállalja a bátor újságírót, cikkeit, képeit pedig közli az oldalán.

A nagy demokráciában tehát az igazság kimondásának ára egy kétgyermekes családanya fenyegetése. Láthattuk László Petra esetében is: fejére vérdíjat tűztek ki. Most Moncsi az újabb célpont. Ne legyen kétség, lesz még pár hozzájuk hasonló becsületes hazafi. Mindez a szólásszabadság jegyében.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment