A Népszabadság háborút hirdetett a rendőrök és az ultrák ellen

szeptember 21, 2015 a Harcosok klubja

A szélsőséges cionizmus hazai szócsöve, a Népszabadság provokatív, magyargyűlölő írást jelentett meg, aminek uszító tartalmának célpontjai magyar emberek. Magyarok. Akiket lépten-nyomon lehet mocskolni, rágalmazni és nevetség tárgyává tenni. Legyenek azok ultrák vagy rendőrök. A Nemzetiarcvonal.net írása.

roszke_menekultek_reuters-938x535

Miközben a muzulmán félállatok határainkat ostromolják, a belső ellenség revolverlapjai a rend és békesség ellen agitálnak. Ebben élen jár az egytől-egyig körülmetélt firkászokat felsorakoztató patkánylap, a Népszabadság. Céljuk, hogy testvért testvér ellen fordítva anarchiába taszítsák az országot. Ha a belső rendet fenntartó szolgálatok harcba kezdenek a magyar fiatalokkal, a helyzet kezelhetetlenné válik. Tudják ezt a talmudra felesküdött sátáni hordák is, ezért nekik létkérdés a jelenlegi helyzet elmérgesítése, a szélsőséges gyűlölet kiteljesítése. A Népszabadság olyan kórság a nemzet testén, melyet betiltással fog jutalmazni az a hamarosan visszatérő kor, amitől ők állandóan rettegnek. Nem a nyilasok jönnek vissza és a nácik, ahogy ők fogalmaznak, hanem a rend! Mégpedig olyan rend, ami végérvényesen helyükre teszi a dolgokat. A bűnös pedig elnyeri jól kiérdemelt büntetését, akár magyar, akár zsidó származású!

A Népszabadság már korábban is magyarellenes kirohanásaival lett hírhedt nemzeti körökben, de a mostani – mondhatjuk nyugodtan – háborús légkörben, írásukat el nem évülő és megbocsájthatatlan bűnök közé sorolhatjuk. Miért is? Mert a nemzetközi finánctőkén szerveződött, szabadkőműves hatalmak ostromállapotokat idéznek elő déli határszakaszunkon, az egyenruhásokat kövekkel és égő gumiabroncsokkal dobálják. Azokat az egyenruhásokat, akik békés helyzetben az ultrák ellenségei, vagyis inkább ellenfelei. Mivel nyoma nincs a békének, a muzulmán söpredék bármi áron országunkba akar nyomulni, a rendőrség óriási erőfeszítésekkel még képes védeni a határszakaszt. A cion-atlantista pribékek a magyar-román meccsre, felsőbb utasításra olyan parancsot kaptak, hogy kíméletlenül verjék szét a futball huligánokat. Tudjuk, hogy az akciójukat brutális módon véghez is vitték. De ennek ellenére mi történt? A Magyar Nemzeti Arcvonal elsőként kezelte higgadtan az eseményeket és a helyzetet felvázolva honlapján leplezte le a Magyarország rendje ellen szövetkezők aljas tervét. Majdant, anarchiát, káoszt akarnak, magyar vérben gázolni. Mindegy nekik, hogy rendőr vagy ultra vére az. Azóta pedig több ezer, keményvonalas harcos, a 3. félidő szerelmesei látták meg a csapdát. A Betyársereg és Hatvannégy Vármegyések is elutasítottak minden provokációt, és fegyveres testületek támogatására szólították fel híveiket.

 

20150904ultrak-nepliget4

Ez most nem a testvérháború ideje

 

A Népszabadságot működtető cionista végrehajtó köröknek ez fáj, hogy ki tudja hanyadik kísérletük is kudarcot vallott. Nem sikerült a magyarokat kelepcébe csalni. Közben ezek a magyargyűlölő férgek elkövettek egy óriási hibát! Egységbe szólították a nemzeti szervezeteket, hiszen a patkányok éppen ezt nem akarták! Lassan egybe forr a nemzeti oldal és sorakozót hirdet. Nem csak jelképesen, hanem valóban csatasorba állunk, hogy végrehajtsuk az Úr parancsát és megtisztítsuk Hungáriát, nem csak a kívülről betörőktől, hanem az évszázadokon, generációról-generációra rajtunk élősködőktől is. Egyszer és mindenkorra! Nem fogunk hibákat ejteni! Ebben a honmentő küzdelemben pedig éppen úgy szükség lesz rendőrökre, mint úgynevezett ultrákra. Minden magyar emberre szükség lesz! Hiszen a 24. órában már teljesen mindegy, hogy a rendőrség munkatársa vagy valamelyik futballklub szurkolója, netán  a Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye vagy a Magyar Nemzeti Arcvonal tagja! A lényeg csak a harc szeretett hazánkért, Magyarországért!

(Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment