19.8 C
Budapest

Ábrahám Barnabás: Előre, 2018!

Az Erő és Elszántság „első szilvesztere” az idei, hiszen mozgalmunk idén július 8-án alakult, így nincs még fél éves sem. Azt hiszem, bátran megállapíthatjuk, hogy ezalatt a pár hónap alatt is rengeteget fejlődtünk, tégláról téglára, apránként felépítve azt, amit közösen megálmodtunk.

02-1-e1511962348485-800x445

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy bármi okunk lenne akár csak egy percre is kényelmesen hátradőlni a karosszékünkben, hiszen mindig van hová építkezni. Az idei év nem csak a mi szempontunkból volt fontos, hanem az európai civilizáció szempontjából is. Tovább mélyült a szakadék Kelet- és Nyugat-Európa között, világosan kirajzolva, hogy a kontinens keleti fele nem hajlandó azon a halálba vezető ösvényen végigmenni, amelyet Nyugat-Európa nem csak saját magára, de ránk is ránk akar kényszeríteni.

Természetesen nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy rájöjjünk, ez az ellentét az évek előrehaladtával csak fokozódni fog, s szinte lehetetlen megmondani, hogy a folyamatnak hol a vége. Biztos azonban, hogy az elkövetkezendő évek, évtizedek nem a „boldog, békés időkként” fognak bevonulni a történelembe. Ennek, és történelmi küldetésünk tudatában építjük fel mozgalmunkat alapszervezetről alapszervezetre, tégláról téglára, hiszen Európa országaiban- így Magyarországon is- talán soha akkora szükség nem volt egy kompromisszummentes, szókimondó, radikális jobboldalra, mint most.

Az idei évben több olyan kritikus, holtpontnak nevezhető időszak is volt, amikor sokan joggal hihették, a magyar radikális jobboldal romokban van, és talán romokban is marad örökre. Aztán 2017. július 8-án valami elindult, és azóta is töretlenül terjed országunkban.

Valami remény, valami fény… A vihar előtti csend, a nagy és döntő fontosságú idők előszelének szellemében kívánok hát minden kedves tagtársamnak, támogatónknak, szimpatizánsunknak és olvasónknak boldog és sikeres új esztendőt.

Az Erő és Elszántság pedig a 2018-as év minden egyes napján is a magyar megmaradásért, a hiteles, nemzethű és kompromisszummentes radikális jobboldali alternatíváért fog harcba szállni.

Ébredj nemzet, tombolj vihar!

Előre, 2018!

Ábrahám Barnabás, elnökségi tag Erő és Elszántság

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink