1.5 C
Budapest

Afrikai hordák molesztáltak nőket a német városokban szilveszterkor (+videó)

Mi már rég megmondtuk, hogy a multikulti és a fajkeveredés Európa halála. Bármennyire is próbálja elhallgattatni a támadók kilétét a német rendőrség, vagy a média, a hatóságoknak már muszáj volt bevallani, hogy a bevándorlók a felelősek a támadásokért.

0,,18804645_401,00

A befogadó Németország a bevándorlás egy újabb árnyoldalával szembesülhetett. Szilveszter éjjelén fiatal férfiak, feltehetően észak-afrikaiak vagy arabok hordákba verődve „vadásztak” fiatal nőkre, inzultálták, fogdosták a mellüket és meglopták őket Hamburg vigalmi negyedében; de hasonló esetek történtek Kölnben is.

A Bild német bulvárlap azt írja, hogy a hamburgi esetek az ottani piroslámpás negyed híres Reeperbahn nevű utcájában történtek.

A beszámolók szerint az újévet ünneplő nőket a férfihordák körbeállták, verbálisan inzultálták, a mellüket fogdosták, a szoknyájuk alá nyúltak és meglopták őket.

Az elkövetők javarészt „külföldi férfiaknak tűntek”, feltehetőleg észak-afrikaiak voltak – írta a Bild szemtanúkra hivatkozva. A rendőrségre eddig hat feljelentés érkezett, az áldozatok 18 és 24 év közöttiek.

Kölnben szintén 80 nőt molesztáltak és raboltak ki szilveszter éjszakáján.

Az elkövetők egy nagyjából ezer fős csoportból kerültek ki, akik”kinézetük alapján az arab vagy az észak-afrikai térségből származtak” – erősítette meg a Bildnek Wolfgang Albers, a helyi rendőrség vezetője.

Németországban eközben a közösségi médiában, Twitter-üzenetekben egyre többen vádolják a sajtót azzal, hogy a migránsok iránti ellenszenv szításának elkerülése érdekében hallgatott a nőket ért támadásokról, és napokig hallgattak a molesztálásokról.

(AlfaHír nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink