0.6 C
Budapest

Antidogma – Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében II.

Az alábbi – többnyire hivatalos nyugati vagy muszlim forrásokból, illetve a fősodratú médiából származó – információk alapján némi fogalmat alkothatunk magunknak arról, hogy társadalmi és kulturális téren valójában mivel is kell szembesülnie Európának a harmadik világbeli-muszlim invázió nyomán. Gazdag István irásának második része.

bevandorlas2

Finnországban a nemi erőszakok 34 százalékát a lakosság 1,3 százalékát képviselő mohamedán bevándorlók követik el.

Negyven évvel azután, hogy a svéd parlament egyhangú döntése a korábban unalmasan homogén Svédországot a multikulti Jurassic Parkjává változtatta, az erőszakos bűntettek száma 300 százalékkal, az erőszakos szexuális bűntetteké pedig 1572 százalékkal nőtt. 1975-ben 421 nemi erőszak jutott a rendőrség tudomására, 2014-ben 6620. A svédországi Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (Bra) szerint 2011-ben 29 ezer svéd nő vált nemi erőszak áldozatává, de csak az esetek kevesebb mint egynegyedében történt rendőrségi feljelentés. A Bra 2011. évi jelentése szerint minden negyedik svéd nő nemi erőszak áldozatává válik élete során. (Utsatthet för brott år 2011, bra.se) 2002-ben a nemi erőszakért legalább két év börtönre ítélt tettesek 85 százaléka külföldön született, vagy második generációs bevándorló volt. A Bra 1996. évi jelentése szerint az észak-afrikai (muszlim) bevándorlók 23-szor gyakrabban követnek el nemi erőszakot, mint a svéd férfiak. 1975-től az ország lakossága 8,2 millióról 9,75 millióra nőtt, kizárólag a harmadik világbeli bevándorlás eredményeként. (Sweden: Rape Capital of the West, gatestoneinstitute.org, 2015. február 14.) A Svédországban elkövetett összes nemi erőszak 77,6 százalékát az összlakosság 2 százalékát képviselő mohamedán férfiak követik el. (Invandrarna och brotten 5 – Våldtäkt, affes.com, 2012. augusztus 5.) Egy svéd tanulmány szerint a menedékkérők számának növekedése összefügg a nemi erőszakok számának növekedésével. (Beviljade uppehållstillstånd – Våldtäkter 1980–2008, affes.com, 2009. május 8.) 2013 első hét hónapjában mintegy ezer svéd nőt erőszakoltak meg csak Stockholmban, közülük 300 gyermekkorút (15 éven alulit). A Bra adatait közlő svéd közrádió ugyan nem hajlandó kiejteni a muszlim szót a szélsőbal túszává vált országban, de név nélkül nyilatkozó rendőrségi és kormányzati források megerősítik, hogy ezek a számok muszlimok rovására írhatók. (Allt fler unga flickor anmäler våldtäkt, sverigesradio.se, 2013. augusztus 8.) Jellemző módon a svéd bevándorláspárti lobbi két főkolomposa két nő: a liberális Cecilia Malmström, Brüsszelben a kereskedelem (korábban a belügyek) európai biztosa és a szociáldemokrata Margot Wallström külügyminiszter.

Egyik 2008 szeptemberi jelentésében maga az Amnesty International is aggasztónak találja a nemi erőszakok számának svédországi növekedését és különösen a tettesek számára csaknem teljes büntetlenséget eredményező rendőrségi-igazságszolgáltatási hozzáállást, anélkül azonban, hogy akárcsak egyetlen szóval is utalna a nemierőszak-járvány harmadik világból importált jellegére, sőt mi több, végkövetkeztetésként a svéd családi élet úgymond „mélyen gyökerező patriarchális nemi normáit” hibáztatja, éppen egy olyan országban, amely már vagy fél évszázada köztudomásúlag a szélsőséges feminizmus és az etnomazochista anarcho-liberalizmus kísérleti laboratóriuma.

A svéd rendőrség egyik jelentése szerint a rendfenntartó erők gyakorlatilag átengedték az ellenőrzést 55 ún. no-go zóna (de facto független etnikai gettó) fölött a főleg muzulmán bűnbandáknak, ahová őshonosoknak, mindenekelőtt rendőröknek tilos és életveszélyes a belépés, az egyetlen helyi biznisz a drogkereskedelem, és „egyre több lakos fordul egyfajta keresztapa típusú igazságszolgáltatásért a bűnöző hatalmasságokhoz”. (Swedish police release extensive report on 55 „No-Go Zones” controlled by Muslim criminal gangs, dailycaller.com, 2014. november 8.)

Finnországban a nemi erőszakok 34 százalékát a lakosság 1,3 százalékát képviselő mohamedán bevándorlók követik el. (Nya Finland: Var tredje våldtäkt begås av invandrare, friatider.se, 2012. április 26.) A norvég rendőrség Voldtekt i den globale bven (Nemi erőszak a globális városban) című jelentéséből kiderül, hogy a 2010-ben Oslóban tudomására jutott 152 nemi erőszak 131 tettese közül majdnem minden második afrikai, közel-keleti vagy ázsiai mohamedán, akik az összlakosság alig 1,5 százalékát képviselik. A fizikai erőszak alkalmazásával elkövetett erőszakos közösülések valamennyi tettese bevándorló volt, a 90 százalékuk muszlim. (Norway: 90% of all violent rapes in Oslo committed by Muslims, themuslimissue.com, 2012. augusztus 6.) 2012-ben riasztó mértékben nőtt a norvég fővárosban elkövetett nemi erőszakok száma, amelyek közül az év első 91 napjában 76 jutott a rendőrség tudomására. A fizikai erőszakkal elkövetett erőszakos nemi közösülések valamennyi tettese „nem nyugati bevándorló” (sic) volt, majdnem mindnyájan muszlimok. (Voldsom økning i anmeldte voldtekter i Oslo, osloby.no, 2012. augusztus 6.) A norvég NRK Televízió oknyomozó riportfilmjében ismertetett felmérés szerint több mint háromszor magasabb az erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt elítéltek aránya a szomáliai, iraki, marokkói, libanoni és iráni bevándorlók körében, mint az őshonosok között. (Are Some Cultures More Violent Than Others?1/3, youtube.com)

Egyre több a csoportos nemi erőszak (gang-rape) Európában, de a média hajlamos elhallgatni az eseteket a muszlim elkövetők nagy száma miatt, amely tényt politikailag inkorrekt megemlíteni. Az Egyesült Királyságban főleg hátrányos helyzetű, tizenéves őshonos lányok kerültek – a brit sajtó eufemisztikus megfogalmazása szerint – „ázsiai férfiakból” álló bandák célpontjává, amelyek csoportosan megerőszakolják és prostitúcióra kényszerítik áldozataikat. A tettesek nevéből kiderül, hogy főleg pakisztáni és afgán muszlimokról van szó. Ilyen esetekre derült fény legutóbb Rochdale, Rotherham, Derby, Bradford és Blackpool városában, és egyre több eset válik ismertté Európa-szerte, csupán Franciaországban évente ötezer! 2011 júniusában Eva Helgetun 14 éves norvég kislány öngyilkosságot követett el, miután három muszlim suhanc megerőszakolta. (Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press, digitaljournal.com, 2013. március 20.) Rotherhamben, ebben a 120 ezres angol városban, amelynek neve a „romlottság szimbólumává vált”, 16 éven át 1400 kislányt erőszakoltak meg pakisztáni bevándorlók bandái – a rendőrség közönye, a hatóságok tétlensége, a közvélemény érdektelensége és a politikai osztály bűnpártolása mellett.

Folytatjuk…

Gazdag István – www.demokrata.hu

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink