1.5 C
Budapest

Bayer Zsolt gondolatai a terrorról – Európa öngyilkosságot követ el

Álláspont. „Ha Magyarország csak kerítéssel tudja megállítani a menekülteket, akkor inkább ne tegye” – mondta a kretén osztrák kancellár az EU-csúcson. Bayer Zsolt írása a Magyar Hírlapról.

1026620232

Remélem, ezt a kártékony, hazug, becstelen rohadékot hamarosan eltakarítják az osztrák választók országuk éléről, de addig is gondolkodjunk.

Kérem, egy pillanatra idézzék fel most magukban repülési élményeiket!

Áll a fehér, keresztény európai középosztály alsó és felső része Európa repülőterein. Áll, hosszú sorokban, egyre rémesebb körülmények között. Mert „9/11 óta megváltozott minden, óriásiak a biztonsági kockázatok, védekezni kell a terrorveszély ellen!”

Állunk reptereinken, és próbáljuk megszokni. Hogy elveszik a véletlenül magunknál felejtett körömcsipeszt, körömvágó ollót, hajcsatot meg a dédnagypapától örökölt bugylibicskát. Elveszik a húszforintos műanyag borotvát is meg a húszforintos műanyag öngyújtót. Kidobatják velünk a borotvahabos flakont, az arcszeszt, a sampont, az ásványvizes palackot.

Állnak Európa repülőterein a fehér, középosztálybeli lányok és asszonyok, megalázva, kezükben a cipőjük, toporognak mezítláb. Toporgunk mi is, férfiak, ha bokán felül ér a cipőnk, szintúgy le kell vegyük. És minden mást is. Idegesen kapkodjuk le magunkról a végtelenbe kígyózó sorban a karóránkat, karkötőnket, derékszíjunkat, hajigáljuk a műanyag kosárkába tárcánkat, telefonunkat, aprópénzünket, aztán ha mégis elkezdünk csipogni a biztonsági kapuban, akkor állunk hülyén, és pislogunk, amíg körültapogatnak a tapogatóval, közben imádkozunk, nehogy testüregi motozásnak vessenek alá.

Ilyenné vált a világunk.

Mert „óriási a terrorveszély!”

S amíg mi, a fehér, keresztény európai középosztály alsó és felső része ostobán, idegesen toporgunk reptereink végtelenbe kígyózó sorai­ban, addig délről számolatlanul és ellenőrizetlenül özönlik be Európába minden.

Jönnek. Özönlenek. Hordába verődve, megállíthatatlanul. Ha valaki mégis elébük áll, tüntetnek, ordítoznak, zavarognak, kővel dobálnak, fenyegetőznek, az idióta európai „jogvédők” meg melléjük állnak és segítik őket. Együtt a mainstream európai politikusokkal, akik öntudatosan és határozottan menetelnek szembe saját népük akaratával.

S a „mérvadó” európai sajtó ugyanezt teszi. Csupa eszement, kártékony gazember írja a vezércikkeket a „szegény menekültekről” meg a „gonosz nácikról”, akik bármiben is korlátozni akarják őket.

S persze mindig minden kiderül.

A médiasztárrá vált, a gonosz magyar operatőrnő által „felrúgott” (nem rúgta fel, az egészet egy pornós tetű találta ki!) szír „fociedzőről” kiderült, hogy az al-Kaida tagja volt. A kurdok közölték, hogy tömeggyilkosságban vett részt, és felvételük van róla, ahogy azt fejtegeti, miért kell kiirtani a kurdokat. (Előlük menekült el!)

És ez az alak most sztár, fociedzői állást kapott Spanyolországban, kölykét maga Ronaldo viszi ki a pályára. Csodálatos…

És itt van nekünk Ahmed H. is. Ő sem veszélyes ám! Ez az ocsmány pofájú rohadék megafonba üvöltözve lázította a hordát, és fenyegette a magyar rendőröket Röszkénél. Eközben kilenc (9!) útlevél volt nála, meg schengeni vízum meg négy bankkártya, amúgy ez a mocsok kőgazdag, Cipruson él, bármikor beléphetett volna az unió területére.

Ehelyett Röszkénél „tevékenykedett” a kilenc útlevelével.

De ő sem jelent kockázatot. Mert a kifejezetten nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Index még a mai napig védi. Hát persze… A szír al-kaidás fociedző meg a kilenc útleveles Ahmed semmilyen kockázatot nem jelent.

Az Iszlám Állam egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta egy ukrán honlapnak, hogy eddig négyezer emberüket juttatták be Európába a „menekültekkel”. (Ha az ukrán médiának nyilatkozik valaki, akkor a CIA-nek nyilatkozik, ezt is jó, ha tudjuk!)

De ez sem jelent kockázatot.

Biztonságpolitikai szakértők őrjöngenek az egész kontinensen, hogy öngyilkosság, amit teszünk, de ez sem számít. Semmi sem számít.

Mert tudják, mi a kockázat? Jenő bácsi az orrszőrcsipeszével meg Lujza néni a WU2 szárazsamponjával.

Ezt mantrázzák ma Európa vezetői és a CIA- meg Moszad-zsoldban álló, kilóra megvett, aljas, rohadék „újságíróink”.

Meg az osztrákok debil kancellárja a hülye, ostoba, bandzsa, kifejezéstelen tekintetével.

Merkel pedig, német egyetemisták között járva, arra a kérdésre, hogy mi lesz a terroristákkal, és ki fogja megvédeni a németeket, azt válaszolja, hogy nincs itt semmi baj, majd adunk a kezükbe egy Bibliát, és elmagyarázzuk nekik, mit jelent az elsőáldozás és a húsvét.

Emberek! Ez nem vicc! Ezt bírta mondani Európa vezető nagyhatalmának első embere!

Ez már a vég… És természetesen szoros összefüggésben áll a Volkswagen körül kirobbant botránnyal. Ugyanis Merkel nem magától hülyült meg hétfőről keddre.

De ez már egy másik történet. Erről legközelebb.

(Magyar Hírlap)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink