Cigányterror az iskolákban – a betyárok tanfelügyelőnek jelentkeznek!

december 4, 2013 a Akcióink

A Betyársereg felháborodottan látja, hogy kormányzati integráció címén, a beilleszkedni egyáltalán nem vágyó, felnőtt cigányok szétverik iskoláinkat, terrorizálják gyermekeinket. A betyárok megtalálták a megoldást!

20131204padtars_1

Betyár tanfelügyelőket minden érintett iskolába!

Természetesen sokan viccnek gondolhatják, azonban a kuruc.info -n számos felháborodott és elkeseredett szülő írt arról, hogy miként terrorizálják gyermekeiket a több évvel idősebb, túlkoros osztálytársaik. Mivel tanulni nem akarnak randalíroznak az osztálytermekben, sok esetben jelentős anyagi károkat okozva. Nem beszélve a normális, fejlődni képes réteg ellehetetlenítéséről. Mint egy szülő írja – Az „oktatás” első napján holtrészegen jelentek meg, és a tanóra keretében szétverték a tantermet.” Egyértelmű tehát, hogy erős kézzel kell ezeket az ösztön által vezetett lényeket fogni, máshogy nem megy. A jogvédők persze kiálthatnak itt rögtön rasszizmust, de láthatjuk, a normális ember nem képes ilyen körülmények között létezni. A kormányzat pedig nem tesz semmit, inkább elhallgatják az ügyet, persze minket elhallgattatni nem tudnak.

A tanfelügyeletet valóban komolyan gondolja mozgalmunk! Hozzátennénk és kiemelnénk „A tanárok elmondása szerint a felnőtt korú cigányok némelyike olvasni sem tud, a szövegértésről nem is beszélve. Ezeket szabadították rá a kisiskolásokra. A legszebb, hogy ezeknek is ugyanaz a tananyag van előirányozva, mint a kicsiknek.” A cigányok a felzárkóztatás jegyében, a közmunkaprogram részeként, pénzért vannak bent az iskolában. Tehát a betyárok nem gyerekeket akarnak ijesztgetni, hanem meg akarják védeni őket a felnőtt kisebbségtől.

Aki szeretné biztonságban tudni gyermekét, legyen az közintézmény vagy önkormányzat, az írjon a e-mailt a Betyársereg címére a [email protected] -ra!

A betyárok kész állnak a feladatra

A békési helyzetről így számol be egy olvasó a kuruc.info-n:

A Békés városi helyzetről szeretnék beszámolni nektek. Itt is beindult a túlkoros, debil cigányok rászabadítása a kisiskolásokra. Az „oktatás” első napján holtrészegen jelentek meg, és a tanóra keretében szétverték a tantermet. Az iskola és a fenntartó december másodikára válságtanácskozást hívott össze, mert ezek után egy pedagógus sem akarja vállalni ezeknek az állatoknak a tanítását. Az egész horda teljesen fegyelmezhetetlen, mert semmi következménye annak, ha nem tanul egy mukkot sem, és megbukik. Csak egy követelmény van: jelen kell lenniük, mert akkor jár a plusz „munkabér”, meg a segíjke.
Az ügyben teljes a hírzárlat, mindenki kussol az országos és a helyi médiában is. A jelekből nyilvánvaló, hogy a Fidesz a méltán kimúlt SZDSZ-t is felülmúlva pusztítja a közoktatást. A tanárok elmondása szerint a felnőtt korú cigányok némelyike olvasni sem tud, a szövegértésről nem is beszélve. Ezeket szabadították rá a kisiskolásokra. A legszebb, hogy ezeknek is ugyanaz a tananyag van előirányozva, mint a kicsiknek. Kevesen gondolták, hogy az SZDSZ-es magyarbálinti őrületet még fokozni lehet, de Orbánnak sikerült. Úgyhogy Békés városa is „jobban teljesít”. Gőzerővel zajlik az integráció, a még tanulni képes diákok életének tönkretétele, iskolájuk megutáltatása és integrálása a legidiótább cigányok szintjére.

Zárásként egy javaslat: mindenki írja meg a saját tapasztalatait az ügyben a szerkesztőségnek, mert csak így tudjuk áttörni Orbánék teljes hírzárlatát és hazugságát, hogy Magyarországon nemzeti kormányzás zajlik! Mindenki azt hiszi, hogy csak a saját településén történik ilyen, de egyébként az országban minden rendben, hiszen az összes országos és helyi média mélyen kussol az ügyben (a Kuruc.infót leszámítva, természetesen). Törjük át a hallgatás falát, ne hagyjuk tönkretenni az iskoláinkat, a jövőnket az SZDSZ volt testvérpártja által!

Miskolcon sikerült megakadályozni az elmebetegséget

A Világsátor után ismét eredményesnek bizonyult a miskolciak és a Jobbik összefogása, hiszen a párt és a szülők közös fellépésének köszönhetően a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) egyelőre meghátrált, így a közmunkások nem az általános iskolákban kezdik meg tanulmányaikat – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője.

Hozzátette ugyanakkor, a miskolciak konkrétumokat várnak a folytatás helyszínét és szakmaiságát illetően. Ennek kapcsán elmondta, ha nem lesznek vizsgakövetelmények, akkor a program újabb kidobott milliókat fog jelenteni az adófizetők számára.

A politikus szerint a közfelháborodást kiváltó program rávilágított arra, hogy a KLIK miskolci vezetése alkalmatlan a feladata ellátására. „Bár azt nem feltételezzük, hogy szakmai dilettantizmusból akartak kisgyerekek közé felnőtt közmunkásokat ültetni, de elfogadhatatlan az, hogy a szakmai vezetés nem tiltakozik a politika rossz döntése ellen, hanem szolgalelkűen végrehajtja azt. Ezért a KLIK miskolci vezetésének mennie kell” – szólított fel a Jobbik miskolci elnöke.

(kuruc.info nyomán Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment

6 gondolat a “Cigányterror az iskolákban – a betyárok tanfelügyelőnek jelentkeznek!

 1. hegyesfulu szerint:

  Ez egy nagyon jó dolog lenne ha meglehetne valósitani!De ugy hogy a cigány ha nem bir magával vagy részegen megy suliba kivágni az ablakon és kész!Viszont lenne ajvékolás meg rettegés hogy ur isten szegény romák félnek suliba menni!!

 2. molnarszabolcs szerint:

  Üdvözletem!

  Békés megyében máshová is tervezik ezt az eszelős baromságot.
  A vésztői általános iskolák diákjait összevonták, egy, az EU szabványainak megfelelő új épületbe. Természetesen senkit nem érdekel, hogy a gyerek korábban kel, messzebbről jár be és nagyobb mértékben keveredhet a cigányokkal, mint eddig.
  Mivel most nem ez a téma, erre nem pazarolnék több szót, a lényeg: kiürültek az általános iskola épületei (de az óvodák nem és azok általában az iskolák mellett épültek fel!).

  Én személy szerint néhány óvodapedagógustól hallottam, hogy attól tartanak, ezek a semmirekellők majd ijesztgetik a gyerekeket, rossz hatással lesznek rájuk. (hiszen nem ritka ezek között az alkoholfogyasztás – ld. feljebb -, majd telepisálják az udvart, mutogatják magukat és tanítják a normális gyerekeket az eltérő kultúrájukra!)

  Kitartás!
  Molnár Szabolcs ( http://www.jovonk.info )

 3. zsoka48 szerint:

  Üdv mindenkinek!
  Bocsánat a csúnya hangvételért, de, le kell szarni mit mondanak a „nagyok” igenis fel kell lépni ezek ellen a paraziták ellen!!!!!!!!!!
  Áldás! Kitartás nektek, és sok sikert a munkátokhoz! Köszönjük!

  • Fejes Margit szerint:

   igy van nem szabadna hagyni hogy ezek az élösködö férgek a gyerekeinkel egy iskolába járjanak sajnos nálunk ezéert inkabb messzebb lévő iskolába viszik a szülők a gyermekeiket. legalább Ti meg próbáltok tenni valamit ez ellen. hajrá Kitartás Isten áldjon benneteket sok sikert

 4. Tengri szerint:

  Sajnos ez nem csupán helyi probléma, hanem országos! Ha kiejtem a számon, hogy cigány, azonnal rasszista vagyok, ha azt mondom, zsidó, máris antiszemita vagyok. Pedig én csak csupá ANTISZEMÉT vagyok. Amíg nem lesz egy normális, igazán a magyarság érdekeit szem előtt tartó kormány ebben az országban, addig esélyét sem látom annak, hogy bármelyik „etnikai” problémát meg lehessen oldani. És még akkor is vinnyogni fog az EU! Onnan is ki kellene lépnünk, méghozzá mielőbb!

 5. luciofish szerint:

  Valóban jó lenne 0 tolerancia alkalmazásával(azonnali és kemény szankcionálással),segélyek kifizetését kötni nem csak ahhoz hogy jár-e a gyerek a suliba hanem hogy viselkedik ott valamint a szülők melózzanak min. napi 4 órat közhasznúba(parlagfű írtás stb.olyan amihez nem kell ész)