Csütörtökön kezdődik a Magyar Sziget a Velencei tónál – részletes programok

augusztus 11, 2015 a Programok

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom idén második alkalommal szervezi meg a Magyar Sziget fesztivált a Velencei tó partján augusztus 13. és 15. közt. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan idén is egy családias, bajtársi találkozó megszervezését tűzte ki célul a radikális nemzeti mozgalom.

A belépőjegyek ára az elmúlt évek során szinte nem is változott. Idén is 1500 Ft.-os napijeggyel, illetve 3700 Ft.-os bérlettel lehet részt venni az eseményen. Mindkét belépőjegy tartalmazza a sátorhelyet, a strandhasználatot, zuhanyzási lehetőséget, az előadásokon, és koncerteken való részvételt, illetve a foci és vízilabda kupán való indulás lehetőségét is. A rendezvény területén egy büfé és kocsma fog üzemelni, de a kemping más részein számos egyéb étkezési lehetőség lelhető fel.

magyarsziget2015-1

Akik kényelemre vágynak, azoknak lehetősége van a Drótszamár Kempingtől faházat bérelni. További infók: http://www.drotszamarpark.hu

A rendezvény egész ideje alatt üzemelni fog a már megszokott Gyereksarok, ahol számos program mellett idén rajzversenyt is szerveznek a gyerekeknek a vármegyés lányok.

A rendezvény részletes programja:

magyarsziget2015-3

magyarsziget2015-5

magyarsziget2015-4

(Deres.tv)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment