Egy kameruni néger erőszakolt meg egy magyar lányt – pénz jár a nyomravezetőnek!

március 9, 2017 a Hírmondó

Bár nem illegálisan tartózkodik nálunk, nem bevándorló, de jól látszik, hogy ha ezeket a népeket beengednénk hazánkba – ahogy az EU és a liberálisok is akarják – mindennaposak lennének az ilyen esetek. Pierre Paul Menyoa kameruni amatőr focistát most szexuális erőszakkal gyanúsítják és a nyomravezetőnek magas jutalmat ígérnek. Osszuk a hírt minél többen, hogy hamar elkapják a férget! Alább a rendőrség felhívása.

Frissítés:

Közben Toroczkai László is megszólalt az ügyben és világossá tette, hogy valóban egy illegális bevándorlóról van szó. Alább a Facebook oldalán megjelent bejegyzés az ügyben:

„Ez a patkány is itt, a magyar-szerb határon tört be Magyarországra „menekültként” 2015-ben, s hiába fogtuk el, az akkori EU-konform törvények miatt szabadon kellett engedni, mint az Iszlám Állam terroristáját is. Azóta is itt járt-kelt a mi hazánkban, s most a Pest megyei Kartalon megerőszakolt egy 15 éves magyar lányt. Fontos a jogi határzár is, hogy ne engedjük szabadon jönni-menni Magyarországon a hozzá hasonló vadállatokat.”


Szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást 13000/112/2017. bűnügyi ügyszámon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves Pierre Paul Menyoa kameruni állampolgár 2017. március 6-án 17 óra körül egy Pest megyei település egyik családi házában fenyegetéssel kényszerítette szexuális együttlétre a 18. életévét be nem töltött sértettet. A férfi ezt követően a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A Pierre Paul Menyoa felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte a körözését.

A 24 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény helyszínéről sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben távozott.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető felkutatható, tartózkodási helye megállapíthatóvá válik és elfogását a rendőrség foganatosítani tudja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

neger-bunozo

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment