Erővel és erénnyel – győzött Vajda Norbert – a Betyársereg üzenete

április 2, 2017 a Hírmondó

Magabiztosan, 51,6 százalékkal nyerte a végegyházi polgármester-választást Vajda Norbert, a Jobbik jelöltje. A Betyársereg üzenete: erővel és erénnyel Testvér! Bizalmunk benned van!

x_l3890

Giliczó Pálné jegyző az MTI-nek elmondta: az 1129 választásra jogosult polgárból 732-en mentek el szavazni, három voks érvénytelen volt. Tájékoztatása szerint Vajda Norbertre 376-an szavaztak, Gyovai Csanád Elek (független) 326, Nagy Gábor (független) 15, Gál Ferenc (Magyar Munkáspárt) 7, Kurucsa László (független) 4 voksot kapott. Angyal József András (független) csütörtökön visszalépett a jelöltségtől.

Vajda Norbert az Alfahírnek kijelentette: köszöni a támogatást, hogy ilyen ellenszélben és fenyegetések kereszttüzében is kiálltak mellette az emberek és segítették, támogatták a munkáját.

Végegyházán tavaly decemberben elhunyt a független Varchó István Gyula polgármester. A posztért hatan indultak: Angyal József András, Nagy Gábor, Gyovai Csanád Elek és Kurucsa László függetlenként méretették meg magukat, Vajda Norbert a Jobbik Magyarországért Mozgalom, Gál Ferenc pedig a Magyar Munkáspárt színeiben indult.

„Végig pozitív és programközpontú kampányt folytattam, mindvégig a tisztességes politizálás és versengés talaján maradva, ezzel bemutatva Önöknek azt az irányvonalat, amely Végegyháza általam képviselt jövőjének az alapját fogja jelenteni. Azt a jövőt, amelyet a széthúzás helyett összefogás, a falu hosszú évek óta tartó rombolása helyett építkezés fog jellemezni, azt a jövőt, amely nem az elnéptelenedéshez, hanem az új élet reményékez fog vezetni” – írta szórólapján a Jobbik jelöltje.

x_l4179

Vajda Norbert rendet, biztonságot és nyugodt életet ígér Végegyházának. Legfontosabb feladatának tartja a település jelenlegi lakosságának a megőrzését, mivel az elmúlt évtizedekben az elvándorlás miatt Végegyháza lélekszáma megfeleződött. Ezt a tendenciát egy új munkahelyteremtési programmal kívánja megállítani. Vajda Norbert támogatni kívánja a helyi sportot, a fociklubot, a horgászegyesületet, a hagyományőrző, kulturális csoportokat, illetve a nyugdíjas klubokat is. Továbbá szeretné, ha minél több szakkör, sportolási és kulturális lehetőség is nyílna a gyermekek számára. Mivel több halálos baleset történt az elmúlt időszakban a településen, ezért Árpádteleptől egészen Mezőkovácsházáig kerékpárutat létesítene az új jobbikos polgármester.

(AlfaHír nyomán Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment