Esztergomi testvérünk illegális bevándorlót fogott!

november 8, 2022 a Akcióink

A bevándorlás az illegális migráció és az országhatárt, főleg a déli határszakaszunkat érő migrációs nyomós kérdése mostanában lekerült a mainstream média napirendjéről.

De ez nem jelenti azt, hogy a migráció csökkent volna, vagy kevésbé erőszakos lenne.

Néhány hete lehetett olvasni, hogy Ásotthalom környékén és más déli határszakaszokon is létrákkal próbálnak bejutni hazánkba a migránsok.

Többeknek ez sikerül is és nem ritkán taxisok viszik őket tovább az országon belül, hogy majd Szlovákia vagy Ausztria fele fojtassák tovább útjukat. Azért taxikkal és nem például civil gépkocsikkal mennek tovább mivel ezek a taxik hivatalos személyszállítónak minősülnek, és így kibújhatnak az embercsempészetre vonatkozó jogi szabályozás alól.

Valószínűleg egy ilyen taxival érkező, mint később kiderült, szíriai migránst tartoztatott fel és tartott vissza a rendőrség kiérkezéséig az esztergomi klán egyik szemfüles tagja. A helyi viszonyokat jól ismerő testvérünk elmondta, hogy a Mária Valéria híd környékén történt incidens nem egy ritkaságszámba menő jelenség velejárója, mivel a környéken mostanában jelentősen megszaporodtak az ideérkező és az országot itt elhagyni akaró illegális bevándorlók.

Ezért figyeljünk egymásra és a környezetünkre, ha gyanús személyeket látunk értesítsük a hatóságokat, ezzel is segítve az illegális migráció elleni küzdelmet.

Betyársereg

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment