Folyamatos támadás a Betyársereg honlapja ellen – KITARTUNK!

szeptember 21, 2016 a Hírmondó

Az utóbbi napokban észrevehettétek, hogy honlapunk csak nagyon lassan töltődik be, emiatt cikkeinket is nehezebben érhettétek el. A kellemetlenségért elnézést kérünk, a hiba nem a Ti készüléketekben van. A liberális hekkerek végzik „áldásos” munkájukat.

bs-honlap-gond

A Betyársereg honlapja, a szókimondás és a tabudöntögető témái miatt már a kezdetektől fogva a liberális média és az egyéb felforgató erők célkeresztjében volt. Most, hogy mi is rákapcsoltunk a hazánkat veszélyeztető migráció ellenes „kampányunkra”– amely hozzátennénk nem pártpolitikai kérdés, ez közös nemzeti ügy –  úgy szaporodtak meg a hibák internetes portálunkon. Nos, emiatt lehetett és emiatt van még mindig veszélyben az oldal. Persze informatikusaink folyamatosan dolgoznak a problémák javításán és a nem jó szándékú látogatók tiltásán, de ez nem egyszerű feladat.

szavazas-02

KITARTUNK!

Azért rossz hír lehet a „jóakaróinknak”, hogy a havi átlag 70-80 ezres nézettség 0 támogatással és Facebook oldal nélkül is megvan, szóval itt vagyunk és itt is maradunk!

Kövessetek minket továbbra is, még akkor is, ha kicsit lassabban töltődnek be híreink. 🙂 Nemsokára lesz „új vas” is a hátunk mögött! 😉

(Betyársereg) 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment