9.2 C
Budapest

„Ha valaki keresi a keresztény-nemzeti identitást, itt megtalálhatja”

Már ugyan négy napja volt nemzeti ünnepünk, október huszonharmadika, továbbra is a közbeszéd tárgya, hogy hétfőn a Corvin közben az Erő és Elszántság rendezvénye több embert vonzott, mint a Jobbiké.

DSCF3005-1-800x445

Egyik támogatónk, Vékony Csongor Levente összehasonlította a teljes magyar politikai paletta aktivitását e jeles ünnepen.

Az Erő és Elszántságról szóló részek:

„(…) a júliusban összefogó IDENTITESZ és Betyársereg, Erő és Elszántság Mozgalomként együtt emlékezett a HVIM-mal, és 3-5 száz személy gyűlt össze a Corvin közben. Ezzel háta mögé utasítva a baloldalt és a JOBBIK-ot egyaránt. Ha valaki keresi a keresztény-nemzeti identitást, itt megtalálhatja.”

„Az Erő és Elszántság ugyan nem párt, csupán mozgalom, de el kell mondanunk, hogy idén júliusban alakult és már most többen voltak megemlékezésén, mint a »kormányváltó erőén«. A Tyirityán Zsolt vezetése alatt álló mozgalom rendezvényén, 3-5 száz ember jelent meg a Corvin közben. (…) Istentudat, rassztudat, nemi identitás konzervatív megközelítésben való ábrázolását vázolták fel és a neoliberalizmust állították az ország számára történő fenyegetés középpontjába.
»Ne féljünk ezektől az átkozott liberálisoktól!« – hangzott el László Balázs, alelnöktől. A keresztény-nemzeti identitásunk megőrzésének fontosságát radikális módon hirdették és hívták fel a figyelmet az »életellenes ideológia« elembertelenedést okozó pontjaira.

A teljes írás ide kattintva olvasható el.

eroeselszantsag.net

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink