Hazafias program a hétvégére – Bulcsú Vezér Emléktúra

szeptember 6, 2016 a Programok

Szeptember 11-én, egy túra keretében az „Attila Unokái” hazafias sportegyesület állít emléket Bulcsú vezérnek, aki a Csillagösvényről mutat irányt népének. Alább  a részletek.

Az alábbiakban pár hasznos információt olvashattok a túrával kapcsolatban:

Az indulási pont megközelítése:
A Start és a Cél egyaránt a Csikóvár Étteremben lesz, a pomázi HÉV állomás közelében (József Attila u. 17.)

Tömegközlekedéssel:  A Szentendrei Hévről a pomázi megállónál kell leszállnod, majd a HÉV vonalát követve, a Coop áruház mellett találod a Csikóvár Éttermet. BKV menetrend itt: http://www.bkk.hu/menetrendek/

  • Gépkocsival: a 10-es és a 11-es útról közelíthető meg Pomáz, a főúton találod meg az éttermet, a pomázi HÉV állomás közelében.
    Parkolás: az étterem előtt közvetlenül nem megoldható, de a környező utcákban igen.
  • Vizet minden ellenőrzőpontnál tudsz magadhoz venni. Ettől függetlenül legalább 2 liter víz mindig legyen nálad túrázás során.
  • Készülj úgy, hogyha erdőterületen tartózkodsz és besötétedik, akkor jól látható legyél. Ehhez legyen nálad elemlámpa vagy fejlámpa.
  • Minden ellenőrző pontnál kihelyezünk szemetes zsákokat. Kérjük, hogy a hulladékot ide dobd!
  • A fogyatékkal élő túrázók, valamint a 10 év alatti túrázók a rendezvényen 50%-os kedvezményben részesülnek és gyerekek csak kísérővel vehetnek részt.
  • Mindegyik táv beleszámít a Túrafüggő km-gyűjteményébe. A 40 km-es táv beleszámít a Maraton Kupába, az 50-es pedig a Körök Köre Kupába!

Figyelem: Túráinkon való sikeres részvételhez alapvető térképismeret, tájékozódási képesség és ezek használata szükséges!

 A Bulcsú vezér emléktúrát 4 féle távban indítjuk…

ds

<< A TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT LÁTOGASS EL AZ EGYESÜLET WEBOLDALÁRA >>

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment