23.8 C
Budapest

Londonból jelentjük: Erősödő európai összefogás!

Az Erő és Elszántság angliai utazásának előző beszámolójában olyan jelenségeket érintettünk, amelyek szembeötlően szimbolizálják London városában a nyugati kultúra hanyatlásának valóságát. Most viszont az angliai küldöttség egyik lényegi feladatáról kell szólnunk, amely pedig az Erő és Elszántság külföldi ismeretségének és kapcsolati tőkéjének növelése volt, hogy az európai összefogás ne csak gondolat legyen, hanem kézzel fogható valóssággá váljon.

sdfgrrrr-800x445

Bár a Belügyminisztérium döntését tiszteletben tartjuk, megtagadni viszont semmi esetre sem fogjuk brit barátainkat, akikkel sikeresen találkoztunk az Egyesült Királyságban: Nick Griffint, a Brit Nemzeti Párt volt elnökét és volt európai parlamenti képviselőt; valamint James Dowsont, Európa-szerte ismert, nemzeteink összefogása érdekében elkötelezetten tevékenykedő keresztény patriótát. Ők barátaink és társaink is egyben, akikkel elveink azonosak és célunk közös: az európai ember életközösségének, létrendjének és jövőjének megmentése!

A találkozó helyszíne Közép-Angliában, egy ősi templomos birtokon

Személy szerint már régóta vártam (a cikk írója) a találkozót régi barátinkkal, hiszen Nick Griffinnel és James Dowsonnal még az Identitesz vezetése idején is jó baráti viszonyt ápoltunk, de még közös Európa-védő konferenciát is szerveztünk. Én semmi olyan jelenséget nem vettem észre részükről, amely kitiltásukat indokolta volna. Viszont – mint azt elején leszögeztük – a Belügyminisztérium döntését nem kerüljük meg, ezért is szerveztük meg a találkozót hazájukban, az Egyesült Királyságban. Ám ezúton is üzenjük, hogy várjuk kitiltásuk mielőbbi felülvizsgálatát!

Dicső jelképpel, az említett birtokon

A találkozó két részből, két napból állt: az első nap folyamán országaink politikai helyzeteinek megvitatása, majd a jövőt illető lehetőségek és a közös európai célkitűzések (ergo kultúránk és létrendünk megmentése) taglalása történt, a második napon pedig megannyi, közel-keleti és afrikai bevándorlók által uralt város és városnegyed közös megtekintése zajlott (utóbbiról részletesen a következő cikkben jelentkezünk).

A Knights Templar International és az Erő és Elszántság zászlói egy olyan templomban, ahol még Oroszlánszívű Richárd is fohászkodott az Úrhoz (küzdelmünk szellemisége szempontjából így mély szimbolikája volt a találkozó helyszínének)

Brit barátaink részéről a három ujj felmutatása a Szentháromságot és a keresztény elköteleződést jelképezi 

Beszélgetéseinket mindvégig az összetartás és a sorsszerű összefonódás hangulata jellemezte. Bár hozzáteszem, hogy mély szomorúsággal töltött el minket azt hallgatni, ahogyan elkötelezett brit patrióták mesélik, hogy országuknak gyakorlatilag nincsen már jövője. Hogy ezt miért mondták, következő cikkünkben súlyos tények bemutatásával elmagyarázzuk.

Röviden és tömören e találkozó eredményei viszont abban foghatóak meg, hogy közreműködésükkel kontinensünk számos országában baráti – sőt, testvéri – kezet kapunk abban a mérhetetlenül fontos feladatunkban, hogy elősegítsük az európai patrióták összefogását és egységes elköteleződését.

“Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam!”

Egyszerre küzdünk itthon és egyszerre küzdünk a kontinens számos pontján: hasonló utak szervezése részünkről az idő múlásával és a mozgalom fejlődésével egyre sűrűbb lesz, mert a jövő megmentését csak együtt, közös elhatározással és közös munkával érhetjük el.

Együtt erősek vagyunk! / Together we are strong!

László Balázs, alelnök Erő és Elszántság

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink