0.2 C
Budapest

„Minden magyar felelős minden magyarért!” – egy képviselő, aki tiszteletdíjával segít

IMG_2925

Lenhardt Balázs, országgyűlési képviselő, aki a Jobbikban is politizált, fizetésének 15%-át jótékony célra szánja. A Betyársereg is segít a rászorulók kiválasztásában. 

A képviselő hitvallása, mint közleményében kiemeli – „Minden magyar felelős minden magyarért! ” Ezen gondolat vezette a a honatyát, hogy segítsen a rászoruló magyarokon. Fontos kiemelni, hogy végre nem egy olyan képviselőt látunk, aki a cigányok felzárkóztatására és egyéb fajidegen dolgokra áldoz. A parlamentben szerencsére nincs egyedül ezzel a munkával, így akinek segítség kell nincs egyedül. A alább olvasható közleményben a támogatás mikéntjéről is olvashatnak. A kedvezményezettek kiválasztásában a Betyársereg és a Magyar Nemzeti Gárda is részt vesz, így próbálja a képviselő azokra a helyekre eljuttatni a támogatást, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Kedves magyar testvéreim!
Már országgyűlési képviselőségem előtt rendszeresen adakoztam nemzeti célokra és rászorulóknak. A Jobbik frakcióhoz is sűrűn érkeztek megkeresések, hogy támogassunk valamilyen nemes célt, amit soha nem utasítottuk el, és havi rendszerességgel támogatom  a Dévai Szent Ferenc Alapítványt, mert amit Böjte atya tesz az egészen egyedi és kivételes a gyermek- és nemzetmentés érdekében.
Most szeretnék egy újabb nyilvános felajánlást tenni, szembesülve azzal, hány kétségbeesett ember és család keres meg megélhetési gondjaikkal, amelyeken eddig is erőm szerint igyekeztem segíteni. Szeretném ezt a lehetőséget rendszeressé és egyben automatikussá tenni, mert mélyen hiszek a szabó dezsői gondolat igazságában: Minden magyar felelős minden magyarért!

Ennek érdekében mostantól kezdve képviselői megbízatásom végéig minden hónapban felajánlok a tiszteletdíjamból 70.000,- Ft-ot (ami annak a 15%-a), hogy rászoruló MAGYAR családokat tudjak segíteni közvetlenül! Úgy érzem, mint a nemzet sorsáért felelősséget vállaló hazafi, hogy ez a minimum amivel támogatnom kell testvéreimet! Várom nehéz körülmények között elő gyermekes családok VAGY olyan ajánlók jelentkezését, akik a környezetükben ismernek ilyet, lehetőleg az egy főre jutó jövedelemmel, fényképekkel és ellenőrizhető dokumentumok másolatával (pl. fizetési papír, utalvány a segélyről) minden hónap 20-áig a [email protected] címre! Minél több gyermek nevelése természetesen előnyt jelent a család számára, miként az adatok ellenőrizhetősége is.Családlátogatás céljából munkatársam, ismerősöm megkeresheti a döntés előtt a jelentkezőket. Rászorultság függvényében maximum 3 család között osztanám ki a pénzt minden hónapban, de akár többször is lehet jelentkezni.

A Betyársereggel és a Magyar Nemzeti Gárdával, mint országos lefedettségű hazafias szervezetekkel, már sikerült megállapodni az együttműködésben, a segítség megfelelő helyre való eljuttatásában. De a felajánláshoz szeretettel várom bármilyen egyéb érdeklődő csatlakozását, akinek megígérem, hogy az elbírálásban is részt vehet majd! Külön örömmel látnám, ha az országgyűlésben helyet foglaló képviselők és az állami cégek vezetői is hasonló akciókat hirdetnének meg! Emellett továbbra is részt veszek nagyobb segélyakciókban, felajánlásokban.
Nemzettársi felelősséggel,
Dr. Lenhardt Balázs
nemzeti radikális országgyűlési képviselő
(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink