Motoros Klán Évzáró 2019 – Egy új európai összefogás kezdete?

december 9, 2019 a Akcióink, Motoros Klán

Vége a motoros szezonnak és ilyenkor az év vége felé közeledve a Betyársereg Motoros Klánja is megpihen. Immáron hagyomány, hogy harcosaink a szezon végén egy évzáróval búcsúztatják el az évet. Most sem volt ez másként, de a múlt hétvégi évzáró egy új kezdetet is jelenthet. Az évzárón mozgalmunk vezetője Tyirityán Zsolt is megjelent.

A 2019-es évzáró Esztergom szívében, egy rendkívül illusztris helyen került megrendezésre. Az idei évzárón az ország teljes területéről jelentek meg Betyársereg Klánok, ez már eleve egy óriási dolog, hiszen sokan vagyunk és nehéz összehozni egy ilyen találkozót. Azonban ahogy említettük ez az este még különlegesebbre sikeredett.

Régi barátainkon, a Hells Angels MC tagjain kívül több motoros klub is meglátogatta az évzárónkat. Azonban ez nem ment zökkenőmentesen…

A Gremium MC szlovén különítményét például egyszerűen nem engedték át a határon. Így ők sajnos nem lehettek velünk.

Egy hosszabb (két és fél órás) reptéri vegzálás a Gremium Motorcycle Club németországi képviselőinek is kijutott. Ezen felül még öt székely motoros klub is képviseltette magát, ők akadály nélkül megérkeztek.

Az este így valóban elég nemzetközire sikeredett és túlmutatott egy egyszerű motoros évzárón. A koncerteken, remek beszélgetéseken kívül ez az este feltöltött mindenkit. Reméljük, hogy a 2019-es Motoros Klán évzáró egy közös összeurópai összefogás kezdete lehet egész kontinensünk védelmében!

Betyársereg

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment