15.4 C
Budapest

Országjárás: Tyirityán Zsolt legújabb állomása Szolnok volt

Sajnos a koronavírus a mozgalmi életben is nehézségeket okoz, azonban egy hazafias sportmozgalom ezekben az időkben is összetartó közösségként kell, hogy működjön. A Betyársereg minden évben megtartja „seregszemléjét”, amely a találkozáson kívül az előző év tapasztalatainak áttekintésének és az előttünk álló időszak programjainak megbeszélésének az ideje is. Idén ez sokkal kisebb körben a klánok szintjén, Tyirityán Zsolt vezetésével valósul meg, egy országjárás keretében.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes közösség:
A Betyársereg HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Betyársereg vezetője az egész országot bejárja, hogy a seregszemle – még ha most kicsit másként is – megvalósulhasson 2021-ben is! Vezetőnk a seregszemle első állomásán a Motoros Klánnál járt, majd Borsodba látogatott, ezután Csepel majd a főváros következett.

Legutóbb a paksi betyárok, a kecskeméti és kunszentmártoni majd hódmezővásárhelyi harcosaink fogadták Tyirityán Zsoltot, de ezek után sem volt megállás. Következett Vecsés, ahol ahol a pesti klánnal kiegészülve harcosaink seregszemlén vettek részt!

Legutóbb Tatabánya volt célpont majd pedig azonnal Szolnok következett!

A mozgalom vezetője itt is egy növekvő közösséggel találkozott, tele tervekkel és célokkal! Örömteli látni, hogy a pandémia csak jobban összekovácsolta a klánokat!

A következő találkozókról nemsokára beszámolunk!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink