Újabb rekordot döntött a Betyársereg – több mint 300 ezren 3 hét alatt honlapunkon!

szeptember 25, 2015 a Hírmondó

Nemrég írtunk róla, hogy a Betyársereg egyetlen online felülete, már majdnem másfél milliós nézettséggel büszkélkedhet. Lassan elfelejthetjük ezt a rekordot is, ugyanis már ég elhagytuk ezt a számot. Most havi nézettségi rekordot döntöttünk!

Honlapunk több mint 300 ezer embert vonzott az utóbbi 25 nap alatt – és még nincs vége a hónapnak!  A legkülönfélébb témák, gondolataink és tényfeltáró írásaink, amikkel sokszor egyenesen a “tűzvonalból” jelentkeztünk, utat törtek maguknak az online világban is. Halkan megjegyeznénk, hogy a 2013 márciusi indulásunk óta majdnem 2 millióan tekintették meg híreinket, szerte a világon. Magyarországon kívül sokan néznek minket Németországban, Nagy-Britanniában, és persze erdélyi testvéreink révén Romániában is. Olyan messzi vidékekről is akadtak látogatóink, nem is kevesen, mint Új-Zéland, Peru, Chile, Kína vagy India (az utóbbi rendkívül érdekes 😀 )

csoportkép2015

“NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!”

A Betyársereg honlapja, a nemzeti hírportálok közül is, kiemelkedik a hazafias online felületek közül. Kiemelnénk, hogy MI NEM VAGYUNK HÍRPORTÁL! Mi nem rendelkezünk anyagi hátérrel, nincsenek hirdetéseink. Nincs Facebook oldalunk, vagy más közösségi lapunk. Csak Ti vagytok és a betyárok folyamatos aktivitása. Ez hozta meg ezt a kiemelt figyelmet olvasóinktól. Hivatalos Facebook oldalunk törlése sem fogott vissza minket. A cél pedig egyértelmű: áttörni a hallgatás falát és felébreszteni nemzetünk egészséges önvédelmi mechanizmusát. Ahogy Tyirityán Zsolt mondta “újra meg kell tanítanunk járni ezt a nemzetet!”

Célunk tehát világos, az úton pedig nem vagyunk egyedül, hiszen egyre többen ébrednek fel és “tanulnak meg járni!”

20150925adatok

Forrás: Google Analytics

Nemsokára új honlappal jelentkezünk, addig is kövessetek bennünket és terjesszétek híreinket!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment