-4.3 C
Budapest

Újabb zsidó agyrém – a Betyársereg és az arab ISIS szövetségesek?!

A zsidó Hetek magazin és, a magát nemzetbiztonsági szakértőnek nevező, Tarjányi Péter kicsit el van tévedve. A legújabb „feltáró” cikkükben a Betyársereg és az ISIS esetleges kapcsolatát boncolgatták.

11325_730189363696746_4445150067651260911_n
Tarjányi Péter nemzetbiztonsági „szakértő”

A rendelkezésre álló adatok alapján kézenfekvő dolog összefüggésbe hozni a magyar szélsőjobbot és az iszlám terrorizmust, arra azonban nincs bizonyíték, hogy magyar neonácik vagy hungaristák harcoltak vagy harcolnak iszlám terrorszervezetekben. – kezdi agymenését Tarjányi. Aki az MNA után rögtön a „neonáci” Betyársereg felé veszi az irányt.

Természetesen nem állítható, mert nincs rá bizonyíték, hogy a Betyársereg tagjainak gyakorlati módon is köze volna iszlám terrorszervezetekhez, az viszont tény, hogy világnézetük eléggé hasonló, legalábbis a tekintetben, hogy Tyirityán is úgy gondolja: az Egyesült Államok és Izrael a két gyarmatosító állam a világon, akik ellen harcot kell folytatni. Nos, ennyi erővel az egész arab világ, a józanul gondolkodó emberek és mindenki, aki fel meri emelni a szavát az USA, vagy Izrael politikája ellen, az TERRORISTA és veszélyt jelent. Elég buta okfejtés ez kedves „szakértő” úr. Gondolja át ezt még egyszer!

Persze mindjárt jön a „megdönthetetlen bizonyíték”! Majd most megmutatják ők, hogy mennyire okosak! Előveszik egyik háborús veterán barátunkat, aki történetesen az iszlám vallás követője, tehát biztosan terrorista, és a következő egetrengető baromságokat állítják:  „A Betyársereg egyik tagja, a Tyirityánnal gyakran együtt szereplő Dér Zsolt háborús veterán. Többek között részt vett a kilencvenes évek délszláv harcaiban, és mint Tyirityán egy nyilvános előadáson elmondta, Boszniába már nem a magyarság védelmében ment, „hanem mert gyilkolni akart” (persze ez biztosan így hangzott el – a szerk.). Dér egyébként áttért a muszlim hitre, mert elmondása szerint vonzónak találta az iszlamisták „tisztaságát”.”

IMG_6843kicsi004
Dér Zsolt egy pécsi előadáson meséli háborús élményeit

Dér Zsolt a következőket reagálta Facebook oldalán: „A konklúzió tehát a következő, Tyirityán, Györkös, Zagyva, én és még kitudja kik a nemzeti oldalon, vahabita, Izrael és USA által pénzelt, iszlám fundamentalisták, terroristák vagyunk!”

Erről és több más kérdésről Tyirityán Zsolt egy hosszabb interjúban fog beszélni honlapunkon. Egy biztos: ezek a vádak már régen nevetségesek. Látszik, hogy nem találnak igazán fogást a Betyárseregen. Csak dobálózni tudnak, de már azt is csak szánalmasan…

(Betyársereg) 

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink