0.2 C
Budapest

A tudás fegyver: elindult a Patrióta Ismeretfejlesztési Program

Egy nap, öt előadás, négy előadó + több órás vitakultúra-fejlesztés: október 15-én elindult a Patrióta Ismeretfejlesztési Program!

aaa

Az Erő és Elszántság tagjai számára elérhető program célja, hogy a mozgalom aktivistái az általános és speciális politikai ismeretek elsajátításával, a vitákhoz szükséges készségek fejlesztésével és a további számos és különböző előadások tananyagainak elsajátításával ütőképes és állhatatos egyénként tudjanak fellépni a közélet és a mindennapi politikai küzdelmek világában.

A Patrióta Ismeretfejlesztési Program (PIP) első rendezvényén a magyar politikai rendszer általános felépítésével, a különböző választási rendszerek jellemző vonásaival, a kultúrmarxizmus eredetével és jellemzőivel, az európai identitás gyökereivel, valamint és nem utolsó sorban az egalitárius politikai szemlélet átfogó kritikájával ismerkedhettek meg a megjelentek. Emellett pedig – a napi programok középpontjában – több órás szimulációs gyakorlat által lehetett elsajátítani megannyi praktikát és módszert a nyilvános politikai viták területéről.

Bár a program első rendezvénye Budapesten zajlott, a képzés lehetőségét ki fogjuk terjeszteni az Erő és Elszántság országos hálózatának egészében.

Új jobboldal, új módszerek; a tudás fegyver és hatalom!

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink