Bajtársi felkérésre a betyárok biztosították a Jobbik esztergomi fórumát (+videó)

február 16, 2014 a Hírmondó

A partizánvadászat jegyében, és a szervezők felkérésére érkeztek a Betyársereg biztonsági szakemberei a Jobbik elnökének, Vona Gábornak a védelmére Esztergomba.

Egy igazi “magyar” antifa…

Facebookon és egyéb internetes felületeken felmerült az a kérdés, hogy mit is keresett a Betyársereg a Jobbik esztergomi fórumán. A válasz egyszerű. A 2014-es év a partizánvadászat éve mozgalmunk számára, hiszen ki kell söpörnünk a szemetet hazánkból. Ennek fényében a Jobbik szervezőinek felkérését, hogy vállaljuk be ezt feladatot, szívesen elfogadtuk.

A Betyársereg biztosító csapata a Jobbik elnökének érkezése előtt már 1 órával a helyszínre érkezett – “Elsőként a helyszínbejárást tartottuk meg, majd egyeztettünk a helyi rendőri erők parancsnokával, hogy mi látjuk el az elnök úr védelmét.” – emelte ki az akciót vezető betyár Molnár András, aki elmondta azt is, hogy a motoros klán, a fővárosiak és Vecsés is képviselve lett mozgalmunkból.

“A Jobbikos szervezőkkel való egyeztetés után, megérkezett Vona Gábor, akit már kocsijából kiszállva vártunk és felkísértünk a rendezvén helyére. A bejárathoz érkezve egy antifa futott Vona Gábor felé, “gyilkos nácik” felkiáltással. A támadását elhárítottuk és kivezettük a Művelődési Házból.” – Molnár András hozzátette azt is, hogy mindig úgy készülnek egy személyvédelem esetén, hogy komoly támadásokat is ki kell védeni. “Minden helyzet válhat komollyá. Mindig a legrosszabbra készülünk.” Az elmondottakból világossá válik az is, hogy kik voltak a résztvevői ennek a bohózatnak. A felvételeken láthatjuk a honlapunkon már bemutatott nőimitátort Zina Mihailovát és kiderült az is, hogy a Hit Gyülekezete tagjait szervezetten, buszokkal szállították hittestvéreik védelmére. Szánalmas…

Ez az akció volt az egyetlen, amivel próbálkoztak ezek a szerencsétlen öngyilkosjelöltek. Talán a liberális média viselkedése volt még felháborító, de az ATV-től és egyéb baráti médiáiktól, nem is vártunk mást. A fórum ezek után a betyárok szempontjából az objektum őrzésének és a bejáratok felügyeletének munkájával végződött.

Az “antifa kemény mag”

Végezetül Pörzse Sándor gondolatait osztjuk abban, hogy végre egy az egyben rendőrök nélkül “játsszuk le ezt a meccset”, ahogy azt nagyapáink idejében is tettük. Persze akkor még nem volt ekkora a szátok, kedves antifák! Talán most is vissza kellene venni, mert rossz vége lesz ennek. A Betyársereg ezek után is ott lesz a fórumokon, ha felkérik rá és a partizánvadászat keretében nem lesz kegyelem ennek a söpredéknek.

A partizánvadászat következő állomása február 22-e szombat, Szekszárd! Az antifák ide ígérték a következő tüntetésüket, várjuk őket méltó módon!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment