Cenzúra: Újból törölték az Erő és Elszántság Facebook-oldalát

október 11, 2017 a Hírmondó

Jól működik a Facebook-cenzúra, mivel ma reggel fél kilenckor ismét törölték az Erő és Elszántság Facebook oldalát, minden megelőző figyelmeztetés nélkül. Alább a mozgalom közleménye.

Zg-800x445

Nem töröltek tartalmat az oldalról, tehát sem írást, sem megosztást, sem képet, csak magát az oldalt törölték le. Nem volt első figyelmeztetés sem, csak egy örökre visszavont közzétételt hagytak hátra. A legbosszantóbb, hogy pénzt fizettünk a hirdetésekért, de úgy látszik, a pénzt elfogadták, majd jól le is töröltek. Mi ez, ha nem a gerinctelenség, aljasság legfelsőbb foka?

Nem azzal van a baj, hogy a Facebook egy liberális szellemiségű weboldal, és éppen ezért nem tűri meg a jobboldali tartalmakat, hisz a saját oldalukon azt tesznek, amit akarnak. Valószínűleg, ha lenne egy közösségi oldalunk, mi sem tűrnénk meg a liberális propagandát. A probléma az, hogy a fizetett hirdetések után teszik mindezt egy-két ‘szeretetteljes’, ‘toleráns’, ‘megértő’, ‘elfogadó’, ‘kedves’, ‘aranyos’, szélsőséges liberális jelentgetése által.

Az első Facebook-oldalunk 5800 kedvelésnél került törlése, a második (a mostani) pedig 990 kedvelésnél, a majd megnyíló harmadik pedig valószínűleg a 100-at sem élné meg.


Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a Facebook-on van egy másik Erő és Elszántság néven szereplő oldal is, ami egy liberálisok által létrehozott – úgynevezett “troll” oldal – amely a nevetségessé tételünkért igyekszik tenni. Ezt a viccoldalt IDE KATTINTVA érhetitek el. Megkérünk minden olvasót, hogy jelentse őket, nehogy megtévesszék szimpatizánsainkat!

Erő és Elszántság

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment