0.9 C
Budapest

„Most mi jövünk!” – Erővel és elszántsággal Pakson is

Amint azt ígértük, bemutatjuk az Erő és Elszántság alapszervezeteit, melynek keretében elnököket és tagokat fogunk megszólaltatni. Erővel és elszántsággal a radikális oldal feltámadásáért! Olvassátok, osszátok.

– Szia, köszönjük, hogy elfogadtad a felkérést. Kérlek, mesélj magadról pár szót, hogyan ismerkedtél meg a jobboldali gondolkodással?

– Petrovics Richárd vagyok, 5 éve a Betyársereg tagja és tavaly augusztus óta a paksi Erő és Elszántság alapszervezeti elnöke. Kisebb kihagyásokkal 25 éve élek Pakson.

– Városodban/településeden te személy szerint mit tennél, hogy a helyiek élete könnyebb és jobb legyen?

– A jobboldali gondolkodást már fiatal koromban a sajátomnak éreztem, és ebben a körülöttem lévő emberek is megerősítettek, útmutatásukkal, történelmünk megismerésével és az élet adta helyzetekkel a mai napig azt vallom, a haza védelme és szeretete minden magyar embernek elsődleges kell, legyen!

– Miért láttad úgy, hogy az Erő és Elszántság az a szervezet, amelyhez csatlakoznod kell?

– Az Erő és Elszántságban egy olyan új és realista jobboldalt láttunk, ami összekovácsolhatja a velünk egyetértő, gondolkozó és tenni akaró embereket.

– Mi a személyes célod az E&E-ben, szerinted, ha 4 év múlva leülünk beszélgetni, mit mondhatunk, mit sikerült elérned mind neked, mind pedig a mozgalomba?

– Személyes céljaim közé tartozik 100%-os teljesítményt nyújtani a paksi alapszervezettel, megismertetni az emberekkel mind a mozgalmat, mind saját magunkat, hogy reményt adjunk és bizalmat kapjunk. Szükségét látom főleg a környező települések életszínvonalának fejlesztését, a közbiztonság javítását és első sorban felébreszteni az emberekben a hazaszeretetet és a tenni akarás vágyát.

– Végezetül kérlek, pár gondolatban, akár jelszóban írd le, mi a mottód, mi az a vezérlő gondolat, ami életedben vezet.

– A mondat, ami minden percben vezérel, nem is lehetne más: Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!

Erő és Elszántság, Betyársereg

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink

spot_img