-3.9 C
Budapest

Rendet a Pillangó Parkban – példamutató összefogás a drog elleni harc jegyében

Az Erő és Elszántság, Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) és a Betyársereg a Pillangó Park lakóival összefogva példát mutatott valódi civil összefogásból. Az Erő és Elszántság beszámolója a tüntetésről.

Egy létező problémára hívták fel a figyelmet, azaz, hogy antiszociális drogos elemek élhetetlenné teszik az ott lakók nyugalmát. A tüntetésen kívül számos alkalommal jártak tagjaink a parkban, a lakókkal közösen igyekeztek javítani a helyzeten, szólni a rendőrségnek.

A rendezvényen nagyjából 100 fő jelent meg, és több országos médium is tudósított az eseményről, aminek azért örülünk, mert pont az volt a célunk, hogy minél szélesebb körben elterjedjen a probléma léte.

Ezeknek hirtelen sürgős dolguk akadt…

Megjegyezzük, a tüntetés előtt minden szemetet eltakarítottak az illetékesek és egy drogost sem lehetett látni, ami nyilván a tüntetésnek volt köszönhető.

Ez így rendben is van, de maradjon is így, mi továbbra is a területen tartjuk a szemünket, törvénytisztelő állampolgárokként segítséget nyújtunk a rendőrségnek, hogy jelezzük feléjük a dolgot.

Reméljük, tüntetésünk nyomán az illetékes szervek komolyan fogják venni a problémát. Mi mindenesetre most és a jövőben is az emberek biztonsága mellett fogunk állni, és ezt a fajta cselekvő hazafiságot fogjuk folytatni.

Erő és Elszántság, Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink