0.6 C
Budapest

Ünnep – 1 éves a Paksi Klán és a Legends Hungary Motoros Egyesület

Már egy éve, hogy megalakult a paksi Betyársereg Klán és ezzel a LEGENDS HUNGARY Motoros Egyesület is elindult „szép hazánk útjain”. A jeles napot január 18-án Pakson ünnepelte meg a Betyársereg, ahol mozgalmunk vezetője Tyirityán Zsolt is beszédet mondott. Alább Janecska Zoltán a paksi klán vezetőjének összefoglalója rendezvényről és egy bővebb bemutatkozó motoros egyesület munkájáról.


Január 18-án Pakson ünnepeltük a Paksi Klán és a LEGENDS HUNGARY Motoros Egyesület 1 éves évfordulóját az eseményre meghívtuk a betyár és motoros testvéreinket, barátainkat! A rendezvényt a külföldi klubok nemzetközi szintre emelték, mint ahogy a fellépőink is! A másnap hajnalig tartó szórakozást egy taggyűlés előzte meg ahol az egyesületünk egybehangzó döntése mellett, két taggal bővült a Legends Hungary ME. Az elmúlt évet igencsak sikeresen zártuk karitatív, sport, és motoros téren egyaránt! 2020-ra új célkitűzéseket is kitűzött Klánunk és egyesületünk, így további fiatal titánok bevonásával fogjuk bővíteni csapatunkat.

Szeretnénk tovább bővíteni nemzetközi kapcsolatainkat is, illetve a magyarországi motoros klubokkal, egyesületekkel, MBK-kal, klánokkal, mélyíteni a meglévő barátságot – többek között ezért is kezdtük ezzel a rendezvénnyel az évet!

Janecska Zoltán és Tyirityán Zsolt

Ezért kértük fel Tyirityán Zsoltot, hogy megnyitó beszédével segítse elő, illetve remélhetőleg egy nagyon ígéretes interjúval erősítse meg, hogy hova tartunk a jövőben, mint BETYÁRSEREG, mint motoros egyesület!


Janecska Zoltán „Harcos” a paksi klán vezetője és a Legends Hungary ME Elnöke és egyik alapítója egy motoros portálnak is adott egy interjút, ahol részletesen bemutatja az utóbbi időben végzett munkájukat, karitatív tevékenységeket (amikről már mi is beszámoltunk). A bemutatkozást változtatást nélkül közöljük.

Üdvözlöm az Olvasókat és a Motorosokat!

Tisztelettel bemutatkoznék és ismertetném az egyesületünket, a Legends Hungary Motoros és Sport Egyesületet. Janecska Zoltán „Harcos” vagyok Paksról. A GÓJ Motoros Egyesület tagja, majd vezetőségi tagja, Elnökhelyettese voltam, majd a Betyársereg Motoros Klánjának tagja, túravezetője majd Elnökhelyettese, jelenleg a Legends Hungary ME Elnöke és az egyik alapítója azokkal a tagokkal akikkel már több éve együtt motorozunk. Egyesületünk 2019.1.30.-án alakult a Paksi Járásbíróság bejegyzésével 10 fővel.


Céljaink:  A technikai és egyéb sportok népszerűsítése. A fentiek mellett a felvonulások, találkozók, túrák, rendezvények, versenyek szervezése-lebonyolítása, biztosítása! Egészséges életmódra nevelés, közösséghez tartozás, fiatalok utánpótlásként oktatása és nevelése! Részben egy patrióta sportmozgalom vagyunk.

 

Az elmúlt időszakban több helyen is láthattak, olvashattak egyesületünk karitatív munkájáról határon innen és határon túl. Itt kiemelném a Munkácsi Kórház Gyerekosztályának segélyezését. Motorjainkkal részt vettünk a Pakson megrendezett Atom Futás biztosításában, a motoros klubok között az Alba Regalis MC által rendezett neves Klub Box eseményen, motoros találkozókon, klub napokon, a Pirates Family MC-vel egy közös túrán az Island Pirates MC-nél Horvátországban. A 2020. január 18.-ai közgyűlésünkön megálapíthattuk, hogy tartalmas évet zártunk. Közgyűlésünk egyöntetűen elfogadta két új tag belépését és négy új jelöltet további munkáját. Gyűlésünk után mondhatom egy nemzetközi rendezvénnyel zárhattuk az évet. A magyarországi MC-k közül megemlíteném a Hells Angels MC Budapestet, a Hells Angels MC Nomads Hungary-t, a Devils MC-t, a Pirates Family MC-t és az Alba Regalis MC-t. A motoros egyesületek részéről a Zalai 76 ME-t, az MBK közül az Aces High, Gerjeni Motorosok, Balaton Lovagjai, Alisca Legends, South-Western Bikers és a Wind & Fire tagjait. Horvátországból az Island Pirates MC tagjai és utoljára, de nem utolsó sorban sok éves barátság után szeretettel fogadtuk a moszkvai székhelyű Orosz, de nemzetközi tagsággal rendelkező Padonki Mira (Падонки Мира MFC) képviselőjét egy fergeteges másnap reggelig tartó zenés estre.

Janecska Zoltán

A rendezvény zártkörű volt csak a meghívott vendégeink részére biztosítottunk belépést. Mivel sportegyesületként is be vagyunk jegyezve így egy nagy patrióta sportmozgalom tagjai is részt vehettek a motoros barátainkkal együtt, hogy a jövőben együtt erősítsük egymást a motoros és egyéb teendőkben. Díszvendégként a mozgalom vezére is tiszteletét tette Tyirityán Zsolt személyében.

 

 

Nagyjából ennyit előzetesben az egyesületünkről az alábbi képek magukért beszélnek. Köszönöm, hogy meghallgatták, olvasták soraimat! Külön köszönöm Pulai Lászlónak, hogy megtisztelte rendezvényünket és a Hegylakók Motoros Magazinnak, hogy olvashatják ezeket a sorokat és láthatják a képeket.

Tisztelettel:

Janecska Zoltán „Harcos”
President

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink